Xiaomi naujienos #16

Šiandienos naujienos apie Išmaniąją klaviatūrą, kuri pakeis muzikos mokytoją, Išmanųjį durų skambutį ir Samsung nenusileidžiantį – Xiaomi Mi Flex sulankstomą telefoną.

Išmani klaviatūra mokymuisi groti

Paprasto dizaino, 61 klavišo ir aukštos garso kokybės, klaviatūra primena nedidelį sintezatorių. Tačiau jos pagrindinė paskirtis – mokymasis groti. Klaviatūra Bluetooth ryšiu jungiasi prie planšetės arba telefono ir specialaus appso pagalba padeda išmokti groti.

Nesvarbu, ar mokysis vaikas ar suaugęs, nesvarbu ir koks muzikinis pasiruošimas, mokytis groti galima neturint jokių grojimo praktikos. Nes planšetėje mokoma ne tik, kaip spaudyti klavišus, bet ir rodomi video, mokoma grojimo pagrindų. Klaviatūros appso bibliotekoje yra tūkstančiai muzikos įrašų, ir ji yra nuolat atnaujinama naujausiais kūriniais.

Klaviatūra yra 8 kg svorio, ir 92x33x10 cm dydžio. Ją įsigyti galima štai čia.

Išmanusis durų skambutis

Ale išmanų durų skambutį savo namuose jau esu susimontavęs. Tačiau jis veikia kaip paprastas skambutis, kuris dar informuoja apie paspaudimus pranešimais į telefoną. Šiaip visai gerai. Bet vat apie galimybę matyti, kas skambina į duris, svajoju jau seniai, ir ta galimybė atsirado.

Šis durų skambutis pasižymi tokiomis savybėmis kaip:

● Dirbtiniu intelektu pagrįstas veido atpažinimas
● Judesio sensorius.
● Infrared naktinis matymas
● 720P HD rezoliucijos kamera
● Pokalbis realiu laiku
● Siųstuvas veikia iki 50 metrų atstumu

Iš esmės jis labiau skirtas kokiems nors kiemo vartams ar pan. Nežinau kaip kaimynai reaguotų jei laiptinėje jį pakabinčiau. Tikriausiai būtų pažeidžiamas privatumas ar pan, nes ji įsijungia nuo judesio, bet įrenginys tikrai fainas ir mane labai vilioja. Manau, jį į savo pirkinių krepšelį įtrauksiu. Na, o jūs jį nusipirkti galite čia.

Xiaomi Mi Flex

Išleisdami pirmąjį Mi Mix modelį, Xiaomi davė startą telefonams be rėmelio. Apie pirmąjį sulankstomą telefoną pirmąjį sulankstomą telefoną pirmieji pranešė Samsung, tačiau ir Xiaomi jau kai ką planuoja.

Jei tikėsime gandais, Mi Flex bus aprūpintas ultragarsiniu atstumo jutikliu, o priekinė kamera bus 25MP raiškos. Manoma, kad šis modelis turės du ekranus. Antrajame galiniame ekrane bus įrengtos trys kameros (20MP + 16MP + 8MP).

Sulankstomas pagrindinis ekranas bus 6,2 colio, o ekrano ir korpuso santykis bus 95%.

Xiaomi Mi Flex turės aštuonių branduolių Qualcomm Snapdragon 8150 ir Adreno 640 grafikos procesorių, 6 arba 8 GB RAM ir 128 arba 256 GB vidinės atminties.

Mi Mix bus pristatytas kitų metų viduryje, ir tai nebus vienintelis telefonas sulankstomu ekranu! Taigi, 2019 metai turėtų būti labai įdomūs.

Parašykite komentarą