Oclean išmanusis dantų šepetukas

Nesuprantu vieno dalyko: kaip būdamas toks išmanus, išmanių daiktų mėgėjas, iki šiol dantis valiausi senamadiškai, paprastu dantų šepetėliu. Tikrai nesuprantu, buvau tikras neišmanėlis. Bet nuo dabar ši klaida bus ištaisyta – į mano namus atkeliavo Oclean išmanusis dantų šepetukas.

Oclean dantų šepetukas atkeliauja su dėklu, taip pat yra pridedamas įkroviklis. Su juo dar gavau dovanų laikiklį, kuris klijuojasi prie sienos ir dvi atsargines šepetėlių galvutės.

Pats dėklas labai reikalingas ir patogus keliaujantiems, nes jame tvarkingai telpa ir šepetukas ir jo įkroviklis. Šepetuko dizainas minimalistiškas, kaip ir visų Xiaomi gaminių. Bet toks dizainas mane labiausiai ir žavi.  Šepetukas pilnai įkraunamas per 2.5 valandos, o jo baterijos turėtų pakakti visam mėnesiui. Savo korpuse jis turi tik vieną – įjungimo mygtuką, jį paspaudus šepetukas iš karto pradeda veikti, mygtuku jokio dantų valymo režimo įjungti nepavyks.

Visas šėpetėlio įdomumas, yra appse. Jį atsidarius iš karto reikia nurodyti savo dantų būklę, o programėlė atitinkmai pateikia rekomendaciją kaip reikia valyti dantis (balinti, tik valyti ar pan.). Pasirinkus pasiūlytą arba savo išsirinktą tikslą, šepetėlis veiks skirtingais režimais padedančiais tą tikslą pasiekti. Aš visai norėčiau savo dantis pabalinti, todėl pasirinkau stipraus balinimo režimą. Tokiu būdu valant, procedūra užtrunka 2m 30s. Programėlėje yra pateikiami paaiškinimai kaip ir kiek laiko dantis valyti, o praėjus visam laikui, šepetėlis išsijungia pats. Valantis, dėl šepetėlio zyzimo, jausmas panašus kaip sėdint dantisto kėdėje. Reikia prie jo priprasti.

Pabaigus valyti, programėlė pateikė įvertinimą ir nurodė ką dariau blogai.

Taigi visai įdomus reikalas šitas dantų šepetėlis, o jį įsigyti galima čia.

4 komentarai apie “Oclean išmanusis dantų šepetukas”

Parašykite komentarą