Xiaomi naujienos #12

Daiktų sterilizavimo dėžė, laptopas ir išmanus žadintuvas.

Aller daugiafunkcinė sterilizavimo dėžė

Ši dėžė skirta daiktų, kurie yra sunkiai nuvalomi sterilizavimui – pvz. pliušiniams vaikų žaislams. Jos talpa – 70 litrų, ir savo darbą ji atlieka labai tyliai, todėl sudėtus daiktus galima palikti nakčiai. Sterilizavimui naudojama „IonTube plasma” sterilizavimo technologija.

Dezinfekavimo procesas užtrunka gan neilgai – trumpiausias režimas -15 min. (yra trys režimai).

Xiaomi Mi Smart žadintuvas

Xiaomi Mi Smart laikrodis turi skaitmeninį ekraną su integruotu šviesos jutikliu, kuris automatiškai reguliuoja ryškumą. Laikrodyje plaka 1,3 GHz keturių branduolių „Cortex A35” procesorius ir veikia Xiao AI (dirbtinio intelekto) balso asistentas. 

Teigiama, kad vartotojai gali nustatyti iki 30 žadintuvo signalų ir 80 priminimų. Laikrodis gali prisijungti prie daugiau nei 100 įrenginių, kuriuos vartotojai gali valdyti savo balsu. Be to, laikrodis gali pranešti įvairias naujienas, kaip pavyzdžiui akcijų kursus, orų prognozes ir gali transliuoti daugiau nei 2 000 pasaulio internetinių radijo stočių. 

Laikrodį galima įsigyti štai čia.

Xiaomi Mi Notebook Youth Edition

Xiaomi Mi Notebook Youth Edition turi 15,6 colių FullHD ekraną, aštuntosios kartos Intel Core i5 procesorių, 2GB Nvidia GeForce MX110 vaizdo plokštę ir 8GB RAM atminties. Informacijos kaupimui įrengti 128 GB SSD 1 TB HDD diskai.

Be šių, pagrindinių, savo savybių, Mi Notebook Youth Edition turi dvigubą ventiliatorinę aušinimo sistemą ir dvigubą oro išleidimo angą. Nešiojamas kompiuteris taip pat turi HDMI sąsaja, 3,5 mm ausinių lizdą ir du USB 3.0 lizdus. Taip pat yra trigubas kortelių skaitytuvas. Garso atkūrimui naudojami du 3W garsiakalbiai. Mi Notebook Youth Edition yra 19,9 mm storio.

Numatoma kaina apie 580 eurų. Deja, informacijos, kad jį bus galima nusipirkti dar nėra.

 

2 komentarai apie “Xiaomi naujienos #12”

Parašykite komentarą