Pirmas Spark’o skrydis po žiemos

Žiema jau pasibaigė, tai tinkamų orų paskraidinti dronui dabar bus daugiau. Šeštadienį prieš Šv. Velykas oras skrydžui buvo visai geras, tai nupūčiau dulkes nuo Sparko ir šiek tiek paskraidžiau.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=txXlotoXgvA]

Pradžioje matomą apgriuvusį pastatą pafilmavau, galima sakyti, atsisveikinimui. Šiemet pagaliau nuspręsta jį nugriauti. Mano namas stovi visai šalia ir jau mano vaikystėje jis buvo menkai naudojamas, kol galiausiai buvo paliktas likimo valiai. Tai būdami vaikai mėgdavome jame žaisti, pro išdaužtus rūsio langus įlįsdavome, šmirinėdavome koridoriais ir t.t.

Vėliau jį nupirkdavo vis kiti žmonės, turėjo visokių planų, tai viešbutį jame daryti, tai senelių namus, kol galiausiai pastatas tapo avarinės būklės ir nebetinkamas niekam.

Dabar sunku įsivaizduoti kaip pasikeis vaizdas jį nugriovus… Ir gaila, bet kartu ir laukiu to įvykio.

Dronas sulaukė visai gerų atnaujinimų. Nežinau ar čia DJI pakeitė savo politiką ar čia gal skraidydamas surinkau reikiamą „patirties taškų” kiekį, bet įsijungė stipresnis ryšys, ir dabar galiu nuskristi toliau, o taip pat ir pakilti aukščiau – super! Tai dabar galėsiu dar gražesnių vaizdų ateityje pateikti.

Parašykite komentarą