Monstro pica – Kalakutienos ir pistacijų pica

Neseniai sužinojau apie piceriją labai intriguojančiu pavadinimu – Monstro pica. Geras pavadinimas, man patiko. Mėgstu tokius drąsius pavadinimus – iš karto dėmesį atkreipia. Keletą savaičių padelsęs, ėmiau ir šios picerijos produktą išbandžiau.

Monstro pica savo tinklalapio neturi, tenkinasi tuo, kad yra facebooke, lekštė.lt ir Wolt. Na, man vistiek keista, kad dauguma naujų picerijų nesusikuria tinklalapių. Juk įsigyti domeną ir hostingą ne taip ir daug kainuoja, gražią ir tinkamą temą irgi galima nusipirkti kokiam Themeforest. Taigi už ~100 eurų galima susikomplektuoti visai neblogą svetainę turint minimalias žinias tinklalapių kūrimo srityje. Bet dauguma to vistiek vengia.

Monstro picos kitokios nei mano ankščiau bandytos.  Forma ne apvali, kaip įprasta visoms picoms, o ovali, ir supjaustyta ji ne trikampiais, bet kvadratais. Receptūra taip pat neįprasta – ant picų sudedami ne visai įprasti picoms ingredientų deriniai. Pavyzdžiui mano pasirinktoje picoje yra derinama kalakutiena su pistacijomis (Kalakutiena, pistacijos, pomidorų padažas, mocarela, kamambero sūris, alyvuogių aliejus). Vartant picų nuotraukas facebooke taip ir nesupratau kokio storio padas – vienose atrodė kaip storapadės picos, kitose – maždaug kaip itališkos picos.

Užsakymą pateikiau 16:25, ir Wolt programėlė informavo, kad picą turėčiau gauti apie 17:45. Tiesa, Monstro pica darbą pradeda 17:00, todėl pristatymo laiką reikėtų matuoti nuo šio laiko. Kurjeris pas mane atvyko pora minučių ankščiau nei planuota – 17:43, tai galima sakyti visai neblogai, o kadangi dar ir pica buvo karšta, tai jau iš vis super, nes karštą maistą Wolt man pristatė pirmą kartą.

Kai kurjeris įteikė man picos dėžutę, tai ji labai nustebino mane savo dydžiu – tikėjausi kiek didesnės. Atidarius dėžutę – vaizdas neblogas. Pasirodo, čia itališko tipo pica. Matyt, dėl mažo dydžio, nuotraukose ji man pasirodė storesnė nei iš tikrųjų yra. Jos skonis visai neblogas. Pistacijas ant picos iš karto pastebėjau, tačiau, kad ji dar ir su kalakutiena prisiminiau, jau valgydamas paskutinius picos gabalėlius – kalakuto galėtų būti ir daugiau.

Taigi pica nebloga, bet daugiau jos į namus, tikriausiai, neužsisakysiu – nesužavėjo tiek, kad būtų kažkuo užkabinusi. Tačiau ji nėra bloga ir bent kartą paragauti jos galite. Pati picerija įsikūrusi Etmonų/Arklių g. kiemelyje, kuriame susiduria dar su keliais barais/kavinėmis (ar kaip ten jas pavadinti), ir vasarą ten turėtų būti visai faina, todėl jei Monstro picą dar kada nors valgysiu, tai tikriausiai tame kiemelyje.

2 komentarai apie “Monstro pica – Kalakutienos ir pistacijų pica”

Parašykite komentarą