Craft Market – PROSCIUTTO e FUNGHI pica

Craft Market mano žiniomis, gan šviežia picerija, nes apie ją praktiškai nieko ir negirdėjau, nors ji tik gal per kokį kilometrą ar net mažiau nuo mano namų. Ir čia ne šiaip picerija, o per brūkšnelį dar ir alaus baras.

Picerija internetinio tinklalapio neturi, todėl detalesnės informacijos teko ieškotis facebooke. O ten rašoma, kad CRAFT Market  yra įsikūrus „Alaus studijoje“, o picas kepa italų picų šefas LUCA BURSON, kurias pagardinta ypatingais kumpiais ir mėsytėmis, sūriais ir kitomis gėrybėmis. Na, visai įdomu, juk kaip jau spėjau pastebėti su itališkomis picomis situacija Vilniuje ne kokia. Todėl bus įdomu išbandyti dar vieną.

Craft Market

Testui išsirinkau Prosciutto e Funghi (su pomidorų užtepu, Mozzarella, virtu kumpiu Prosciutto Cotto ir pievagrybiais). Užsakymą picai pateikiau 16:25, per tinklalapį lėkštė.lt, nes foodout.lt šios picerijos nėra. Pateikus užsakymą lėkštė.lt nurodė, kad pica bus pristatyta iki 17:15. Tačiau tiek laukti neteko, durų skambutis suskambo 16:55 – taigi pristatymo laikas labai geras. Paėmus picą į rankas, pasijuto nuo jos sklindantis karštis, todėl pristatymui jokių priekaištų neturiu.

Tačiau atidarius dėžutę teko nusivilti – Pica plona, visai nepanaši į itališką, ingredientų tokio dydžio picai pakankamai, tačiau ją suvalgęs tikrai nepasisotinau. Bevalgant susidarė įspūdis, kad tokia pica labiau tiktų vaikams – maža, nestora, be išsiskiriančio skonio. Negaliu sakyti, kad ji bloga, tačiau valgant susidarė įspūdis, kad ji tarsi geros picos demo versija.

Todėl šios picerijos picų daugiau neketinu užsisakyti, nors ji sąlyginai nebrangi, tačiau geriau sumokėti euru kitu daugiau ir pasimėgauti daug geresne pica.

2 komentarai apie “Craft Market – PROSCIUTTO e FUNGHI pica”

  1. Craft Market. Ne, nu čia tai jau tikrai geras, tokios nesu girdėjęs 🙂 Surasi, net kebabinę, kuri picas kepa, kad tik atvežtų 🙂

    Atsakyti

Parašykite komentarą