Fokus pizza – Gardžioji

Fokus pizza kiekvieną kartą vilioja kvapais, tuos, kurie eina sportuoti į Impuls+ Kareivių gatvėje. Šių metų pradžioje du mėnesius ir mane tie kvapai viliojo, bet pagundai vis sakydavau „Ne”. Tačiau tik iki dabar. Dabar atėjo ir Fokus pizza eilė. Kažkada savo karjeros pradžioje su buvusiais kambariokais esu apsilankęs šioje picerijos, dar gal vieną kartą ir su tuometiniais kolegomis iš Transcom, buvom nuėję. Bet tai buvo taip seniai, kad jau ir nepamenu kokios ten picos buvo. Prisimenu, tik, kad buvo storapadžių, kurių aš nepirkdavau, nes panašios buvon buvo į batoną su priedais.

Storapadžių picų Fokus pizza’oje galima užsisakyti ir dabar. Tačiau man labai storos nepatinka, todėl vartydamas picerijos tinklalapį ties jomis ilgam neapsistojau. Picerijos tinklalapis visai neblogas – jame galima užsakymą pateikti internetu, tik sumokėti nepavyks. Bet vis šis tas įdomesnio, nes jau nepamenu kada testavau piceriją, kuri sao puslapyje turi užsakymo pateikimo internetu galimybę.

Kadangi internetu mokėjimų jie nepriima, tai užsakymą vėl teko pateikti per foodout (16:04). Ir iš karto gavau SMS, kad užsakymas bus pristatytas per valandą, ir po minutės sulaukiau kitos SMS informuojančios, kad užsakymas 30 min. vėluos.

„Gardžioji” pica (picos padažas, sūris mocarela, vištiena, alyvuogės, malta mėsa, garstyčių padažas, svogūnai) mane pasiekė 16:40. Pristatymo laikas labai geras – 36 min. Tačiau klaidinančios SMS žinutės neturėtų būti siunčiamos, nes manydamas, kad pica atkeliaus daugiu nei po valandos, juk ir trumpam į parduotuvę išbėgt gali…

Tik paėmęs picą į rankas labai apsidžiaugiau – pica buvo ne šiaip šilta, o karšta! paskutinį kartą tokią picą man pristatė „Jurgio ir drakono” picerija. Atsidarius dėžutę vėl nudžiugau, nes pica atrodė visai dailiai – ingredientai pasiskirstę visu plotu, jų nei per daug nei per mažai. Tačiau padas man nelabai patiko. Jis man labai priminė Pipirini Subs picų padą, kuris savo sudėtimi yra panašus į batoną. Pica taip pat galėjo dar 1-2 minutėmis ilgiau pabūti krosnyje, nes kraštuose buvo ne visiškai iškepusi. Picos skonis – silpnokas, trūko kažkokio savo skoniu stipriau išsiskiriančio ingrediento. Jos valgymas panašus į nespalvoto filmo žiūrėjimą – žiūrėt galima, bet kažko lyg ir trūksta. Aišku, padažai situaciją pagerina, bet gi picą reikėtų valgyti be padažo…

Kaip ten bebūtų, pica nėra bloga, ar ją dar kada nors užsakinėsiu? Tikriausia, ne, nes yra pigesnių ir geresnių pasiūlymų. Tačiau bent kartą ją išbandyti ir susidaryti savo nuomonę galite.

 

2 komentarai apie “Fokus pizza – Gardžioji”

    • Čia tik picos kaina. Pristatymas dar +2 eurai, jei neklystu. Bet yra ir brangesnių picų. Bet jų jau iš principo nepirksiu, nes ten jau pasityčiojimas iš žmonių gaunasi.

      Atsakyti

Parašykite komentarą