Charlie – Kapri pica

Mano ir Charlie picerijos istorija prasidėjo dar studijų laikais. Kai neužsisakinėdavom picos į bendrabutį, tai su kambariokais mėgdavom nuvažiuoti į Antakalnyje, prie Šilo tilto, esančią Charlie picą. Ten kepamos picos man buvo labai skanios. Aišku, tada dar skonio receptoriai nebuvo tokie išlepinti įvairių skonių, todėl nebuvau toks priekabus. O ir apskritai, būnant studentu viskas, kas ne žuvų piršteliai ir makaronai yra skanu.

Vėlesniais laikais, Charlie picerijoje, su kompanija trečiadieniais eidavom žaisti „Smegenų kovas”. Prizinių vietų niekada neužimdavom, todėl didelės šeimyninės picos niekada nelaimėdavome, tačiau visada būdavo galima pasinaudojant kuponiukais nusipirkti nebrangių, 30 cm dydžio picų. Jų skonis man kažkaip neįsiminė, todėl nei išpeikt nei pagirt negaliu. 

Charlie pica turi savo tinklalapį, jis gražiai padarytas, jame galima išsirinkti picą, pamatyti vykstančias akcijas. Netgi „Smegenų kovų” tvarkaraštis yra įdėtas.

Charlie

Užsakymą pateikiau 16:17 ir gavau SMS žinutę, kad pica pristatyta bus maždaug per vieną valandą. Bet prabėgo vos daugiau nei pusvalandis ir 16:48 šilta pica jau gulėjo ant mano stalo. Taigi pasikartosiu, bet kai nori, foodout sugeba picą pristatyti greitai ir dar neatšalusią. Taigi šiandien pas mane atkeliavo Kapri pica (sūris, pomidorų padažas, virtas kumpis, pievagrybiai, marinuoti agurkai), kuri kainavo € 6,95. Tačiau ši pica su 50% nuolaida. Charlie picos nesveikai brangios, pavyzdžiui 50 cm dydžio „Charlie“ pica su plėšyta vištiena kainuoja 18.30 €.

Picos išvaizda vidutiniška, kažkokių ypatingų menininko potėpių joje nepastebėsi. Padas plonas ir traškus, tačiau man kiek per plonas. Man visada norisi storesnių picos kraštų, o jie čia per ploni. Ji nėra labai soti – visą 50 cm dydžio picą sukirtau vienu prisėdimu. Aišku reikėtų turėti omenyje tai, kad mano skrandis yra pritaikytas šeimyninėms picos, todėl reta kuri pica iš karto visa nesutelpa :). Skonis – sakyčiau vidutinis. Toli gražu sukeliantis ne tokias teigiamas emocijas kaip kad studentavimo laikais. Su pica galima užsisakyti padažo, tačiau jo kiekis toks mažas, kad jo vargiai užtenka 2-3 picos gabaliukams.

Taigi Charlie picą vertinu gan vidutiniškai, o turint omenyje, kad kainos neadekvačiai išpūstos, tai nemanau, kad kada nors dar užsisakinėsiu šios picerijos picą.

2 komentarai apie “Charlie – Kapri pica”

  1. O ką, dar kas nors perka ne akcijines picas? Aš jau seniai galvoju, kad tikroji kaina yra ta akcijinė, o ta didesnė tik kad visi jaustųsi labai laiminigi nusipirkę pigiau. Ir kuo neakcijinė kaina didesnė, tuo geriau. Valgai picą už 10 eurų, o jautiesi lyg valgytum karališką už 20 eurų ir dar taip pigiai prasisukęs. Juk didelis skirtumas, ar valgai 12 eurų picą, ar 20 eurų (nors su akcija abi 10 eurų).
    Ai, beje, ta pirmoji picos nuotrauka labai patiko, labai meniškai padaryta, kaip kokio profesionalo maisto fotografo.

    Atsakyti
    • Dėkui, tiesiog pasinaudojau standartinėmis Windows 10 nuotraukų redagavimo galimybėmis 🙂
      Dėl kainų, tai viskas būtų kaip ir tvarkoje, tačiau tokios akcijinės būna pačios paprasčiausios, einamiausios. Todėl pasirinkimas jų labai ribotas. O į kitas, kaip į eksponatus, tik pažiūrėti galima.

      Atsakyti

Parašykite komentarą