Kaziuko mugė 2017

Vyksta dar viena Kaziuko mugė. Kadangi kiekvienoje jų viskas kartojasi, tai nuotraukų jau nematau tikslo kelti. Galbūt senstu, bet brovimasis žmonių minioje, mane jau pradėjo erzinti. O normaliai praeiti ir apžiūrėti prekiautojų lentynas mugėje praktiškai neįmanoma. Turi tiesiog eiti su srautu ir žiūrėti po kojomis, kad neužliptum ant kokio vaiko.

Erzina ir neįdomūs ir prekybininkai, kurie šaukia: „Šakočiai be chemijos”, ar „Pats geriausias alus”. Tokiems taip ir norisi duoti pažiūrėti „Volstryto vilko” tą vietą su tušinuku.

Kažkur buvo paskelbta, kad ši mugė bus suskirstyta š kažkokias zonas. Bet einant ir dairantis, man tos zonos kažkaip nepasijautė, viskas kaip ir ankščiau – visur visko yra. Šį kartą viso atstumo atstumo neįveikiau, trasą pradėjęs mugės pradžioje prie seimo, žygį pabaigiau prie Katedros aikštės.

Tačiau šiandien vienas dalykas mugėje patiko, tai šis komiko-akrobato pasirodymas:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=I4Crha93SsA]

Toks labiau vaikų švenčių tipo, tačiau buvo visai linksma.

1 komentaras apie “Kaziuko mugė 2017”

  1. Aš šiais metais irgi ypatingai mažai buvau, žmonių tikrai tiek, kad praeiti neįmanoma, Tai mes su dukra tik gal kokį 50 metrų ir praėjom, kol jai spurgų nupirkau, o sau labai skanų dalyką – rūkytą sūrį, bet čia vietoje rūkytą, dar šiltas buvo, tai labai skanu.
    O šitas komikas fainas, nebuvau matęs.

    Atsakyti

Parašykite komentarą