Pizza King – Alkanųjų pica

Jei per savaitę suvalgai dvi picas, tai reiškia savaitė buvo labai gera. Taigi penktadienio vakaras ir testuoju jau antrą šią savaitę piceriją – Pizza King. Pizza King piceriją pirmą kartą pamačiau maždaug tada, kai Lidl išvarė paštą iš mano kaimynystės, o tasai persikėlė į Kareivių g. esančią Rimi parduotuvę. Joje kaip tik ir yra įsikūrusi nedidukė Pizza King picerija. Vietos joje nedaug – turėdamas kokią mergičką, ten jos nenusivesi pavalgyti, nes ne fasonas būtų. Bet dažnai aš į paštą vaikščiodamas buvau viliojamas kvapų ir vis galvojau kaip čia išbadyti jos produkciją. Džiugu, kad picerija prisijungusi prie lėkštė.lt, todėl ją čia suradęs greitai picą ir išsirinkau. Mano pasirinkta pica „Alkanųjų” (pomidorų padažas, sūris, mėsos faršas, k. r. šoninė, marinuoti agurkai, svogūnai, baltasis krienų padažas) kainavo 7,99 €, tačiau pristatymas įmanomas tik nuo 9€, todėl dar teko papildomai užsakinėti padažiuką (0,39€) ir keletą priedų – alyvuoges (0,59€) ir pievagrybius (0,59€). Tai pica gavosi jau ne visai „Alkanųjų”, o „Alkano Justino”. Reiks pasiūlyti receptą picerijai ir gal tada ir aš gausiu kokį procentą už parduotą picą, kaip kad gauna A. Užkalnis už parduodamus koldūnus.

 

Picerijos tinklalapis gan elementarus, jame nieko daug nenuveiksi. Užsakyti jame picos internetu nepavyks, galima tik atradus telefono numerį, skambučiu. Džiugu, kad čia taip pat yra specialus picų meniu vaikams.

Picą užsakiau 16:10, o jau 16:42 suskambo mano durų skambutis. Pristatymo laikas – įspūdingas, 32 minutės penktadienio vakarą! Picą pristatė išsiblaškęs studenčiokas, kuris paprašė manęs pažiūrėti ar gavau savo picą, mat jam pasirodė, kad jis kažką sumaišė. Atsidaręs dėžutę supratau, kad vis dėlto picą gavau tą, kurią ir užsakiau.

Pizza King

Deja, bet greitas pristatymas buvo vienintelis super dalykas. Atsidarius dėžutę pamačiau aplankstytais kraštais picą ir tris padažo indelius (tikriausiai, pica turėjo įdomią kelionę). Pats užsakiau vieną česnakinį padažą, o įdėti du ir dar vienas švelnus. Ingredientai sumesti bet kaip, ir net ne į papločio centrą, viskas kažkaip pasislinkę. Pica atrodo perkrauta ingredientais ir visai ne dėl to, kad aš jų užsakiau papildomai. Man pasirodė, kad raugintų agurkų ant jos stipriai padauginta. Paėmus picos gabaliuką ingredientai krito per kraštus. Šoninė man pasirodė per sūri. Tiesa tas sūrumas išryškėjo baigiant valgyti picą, kai ji jau buvo atvėsusi.

Taigi, kvapais mane viliojusi pica man einant į paštą, tik vilioti ir temoka. Skoniu ir kokybe nustebinti negali. Tiesa, jei esate tiek alkani, kad suvalgyti galėtumėte bet ką, ši pica tiks, nes jos ilgai laukti neteks. Bet aš, išbandęs visas Vilniaus picerijas, prie jos nesugrįšiu.

Parašykite komentarą