Kraujo donorystė Nr.: 16

Kraujo donorystė

Nereguliarus rašymas apie kraujo donorystes tęsiasi. Liko 4 donorystės arba 8 mėnesiai iki donoro žymūno laipsnio – jėga.

Šiandien į NKC CUP’e susirinkome keturiese. Kaip visada Mantas atėjo pirmas (veltėdis valstybės tarnautojas nedirba ir ankščiau iš darbo pabėga) ir kaip visada nieko nelaukęs pradėjo procedūras. Bet iš tokio jo skubėjimo jokios naudos nebuvo – hemoglobino karą kaip visada pralaimėjo (jo 144 prieš mano 154). Pagalvojau, kad šitas mūsų karas kaip Lietuvos ryto su Žalgiriu rungtynės. Žalgiriui nesvarbu laimėti Eurolygą, Žalgiriui svarbu prieš Lietuvos rytą laimėti…. Taip ir man prieš Mantą.

Šiandien dovanų lentynoje pagaliau atsirado bilietų kiną, tačiau paskutiniu metu, kine retai lankausi, todėl paėmiau atsiradusią naujieną – dušo rankšluostį. Geras rankšluostis, jau ir išbandyti suspėjau. Taip pat prie visiems ir visada duodamo šokolado dar gavome ir 5 eurų CUP’o dovanų koponą.

Sėdėdami ir gerdami arbatą, kalbėjomės apie darbo perspektyvas. Nutarėme, gal tiksliau aš nutariau, kad darbas valstybės tarnyboje yra žmonių žlugdymas. Visi sėdi įsikibę savo darbo vietų, daryti karjerą erdvės praktiškai nėra… nėra konkurencijos, nėra tobulėjimo… O ir darbo ten per daug nėra. Mano įmonėje nuolatos stengiamasi optimizuoti procesus, mažinti darbų kaštus…. Šiuo metu aktyviai taikoma LEAN sistema, darbuotojai visaip skatinami registruoti kaizenus – nu gražu pažiūrėti. Gal ateis laikai, kai ir valstybės tarnautojai tokius terminus pažins…?

Tai vat toks buvo mūsų šiandieninis apsilankymas NKC.

1 komentaras apie “Kraujo donorystė Nr.: 16”

  1. Gal ir veltėdis, bet mano darbo laikas nuo 7:30 iki 16:30, taip kad niekur anksčiau nepabėgu.
    Naudos buvo, nes apskritai ėjau su mintim gaut baną, tai čia pasisekė, kad hemoglobinas užkilęs, nors tavojo ir nesiekia.

    Atsakyti

Parašykite komentarą