Blogerių savireklamos savaitė 2016

Wordpress-start-image

Nei iš šio nei iš to prieš porą dienų prasidėjo blogerių savireklamos savaitė. Jai kaip ir pernai startą davė Rokiškis. Kadangi ir pernai reklamavimosi savaitėje dalyvavau, tai mano skaitomų blogų sąrašą galite rasti čia. Tų pačių kartoti neverta, todėl pasidalinsiu savo naujais atradimais ir praradimais.

Atradimai:

  • gazuota.blogspot.lt Netyčia atradau šį blogą ir dabar karts nuo karto paskaitau. Kai jį atverčiau pirmą kartą, autorė dalinosi įspūdžiais apie gyvenimą Paryžiuje. Patinka man tokie pasakojimai apie gyvenimą kitose šalyse. Dabar daugiausia bloge rašoma apie tai, kur geriausia pusryčiauti Vilniuje.  Beje, autorė labai simpatiška ir įkelia gražių foto… 🙂
  • kostmosas.blogspot.lt Pernai rašiau, kad autorė jau apleidusi blogą ir vyliausi, kad ji vėl kada nors pradės rašyti. Tai dabar labai džiaugiuosi, kad mano pernykštis šio blogo paminėjimas savireklamos savaitėje, padėjo jam prabusti iš letargo – Agnė vėl rašo!
  • atfworld.wordpress.com Įdomu paskaityti iš esmės dėl atviro teksto. Jei autoriaus žmona sužinotų apie šį blogą, spėju jis gerai velnių nuo jos gautų.
  • darauble.wordpress.com Pernai ne vieno blogerio išreklamuotas „darau, blė” dabar ir mano skaitomų sąraše. Tarp nemažos krūvos programinių kodų ir kitų man nesuprantamų kosmosų atrandu ir žemiškų įrašų, kuriuose tikrai įdomu skaityti.

Praradimai:

  • juozapas.lt tikriausiai, čia didžiausias praradimas. Nepabaigtas „Avantiūra 2014” pasakojimas, nepabaigti kiti… Paskutinis įrašas 2015 metų rugsėjį, kaži ar dar sugrįš.

Visada mėgau paprastus, nesudėtingai rašomus blogus, tai gaila, kad ir tokie nyksta: minska.ltimantasbalta.lt… Taip pat palivonas.lt, žadėjo būti įdomus blogas apie gyvenimą UK ir studijas Essex’e, tačiau panašu, kad jis taip ir neįsibėgės.

Tai gal būtų tiek. O ateityje manau, kad būtų visai smagu, jei savireklamos savaitė turėtų +/- stabilią datą. Pvz. pirmoji gegužės savaitė… o dar geriau jei tai sutaptų su tarptautine blogerių diena, kuri būna birželio 14 dieną.

Eksperimentas: Seniai seniai, kai tik pradėjau skaityti blogus, pats mėgstamiausias buvo nežinau.lt. Viskuo jis man patiko, ir autoriaus rašymo stiliumi, ir turiniu… labai buvo gaila, kad viens toks nustojo jį rašyti. Pernai paminėjus kostmosą pavyko jį prikelti. Gal dabar pavyks prikelti ir nežinau.lt? 🙂

3 komentarai apie “Blogerių savireklamos savaitė 2016”

  1. Atgalinis pranešimas: Šuniuko nagų karpymas | Darau, blė

Parašykite komentarą