Lemon Gym – vaikiškas džymas už vaikišką kainą

Lemon Gym

Apie Lemon Gym pirmą kartą perskaičiau spaudoje ir jis buvo apibūdintas kaip jaunesnis Impuls brolis. Aprašytas jis buvo labai patraukliai – pigus, ir tik treniruokliai! Kaip tik tai ko man reikia, nes nereikės mokėti už pirtis, baiseinus ir pan. Impuls’e į pirtis savaitgaliais nueidavau, tačiau realiai man jų nereikėjo ir svajojau, kad kur nors netoli Žirmūnų atidarytų džymas, kuriame būtų vien tik treniruokliai ir nieko dagiau. Norėjau mokėti pinigus tik už tai, kas man iš tikrųjų yra reikalinga.

Pirmieji Lemon Gym’ai atsidarė Perkūnkiemyje, Pilaitėje ir PC Europa. Svarsčiau galimybę pirkti narystę Europoje, bet kai pamačiau, kad Antakalnyje, ant pastato sienos, kuriame buvo įsikūręs Active Gym atsirado Citrinos logotipas – labai apsidžiaugiau ir suskubau įsigyti metinę narystę.

Ką pamatysite Citrinoje?

Kadangi buvau skaitęs, kad Lemon Gym’as susijęs su Impuls’u, tai tikėjausi, kad morališkai nusenę, bet dar veikiantys Impuls’o treniruokliai keliaus į šiuos sporto klubus. Taigi iš dalies buvau teisus. Yra keletas padoresnių treniruoklių, žinoma, ne tų elektroninių, kuriuos pernai Impuls’e pamačiau, bet pakankami modernių. Tačiau nemažą dalį sudaro seni, tikriausiai Active Gym’o palikti, kurie yra baisiai primityvūs. Pati treniruoklių salė sąlyginai nedidelė, pritaikyta nedideliam žmonių kiekiui, tačiau visus sau reikalingiausius treniruoklius suradau. Tik vat hantelių galėtų būti daugiau.

Kaina Impuls’e yra geras filtras. Trigubai pigesne narystės kaina Lemon Gyme labiausiai susidomėjo jaunimėlis. Šiandien atėjęs sportuot prie administratorių pamačiau tikrą vaikų anšlagą. Gal koks dvidešimties, po pamokų susirinkusių vaikų, ir kelių studentų būrys buvo apstojęs administratores ir visi kaip vienas pirko metines narystes, tai man teko gerokai palaukti, kol aktyvavau savo kortelę ir įėjau į salę.

Ateinant į klubą, reikia atsinešti savo spynelę (galima nusipirkti ir iš administratorių, bet rekomenduoju pirkt Senukuose) drabužių spintelei, beje spintelės merginoms nelabai patiks – vietos jose nedaug, batams atskirų spintelių taip pat nėra – tenka dėt šalia drabužių. Dabar gerai, bet žiemą šlapius batus nežinau kur reikės dėt. Šiek tiek nustebino reikalavimas prieš atsisėdant ant treniruoklio pasitiesti savo rankšluostį… Gal pataupyta ir valytojoms – niekas treniruoklių nevalys?

Paskutinius tris metus lankiau Impuls+ klubą (ne nuolatos), todėl atėjus į Lemon Gym’ą kontrastas jaučiasi. Bet gauni tai už ką moki ir 19 €/mėn mokestis visus minusus nubraukia.

0 komentarų apie “Lemon Gym – vaikiškas džymas už vaikišką kainą”

Parašykite komentarą