Kaip greitai užsidirbti pinigų

1. Tapkite slaptu pirkėju.

Įvairios įmonės siekia gerinti klientų aptarnavimo kokybę visokiais būdais. Vienas iš būdų – „Slaptas pirkėjas„. Jūsų darbas ateiti į parduotuvę ir apsipirkus įvertinti kaip jus darbuotojai aptarnavo.

2. Nuomokite savo daiktus.

Turit žaidimų konsolę ir kalną žaidimų, kurie jau seniai pabodę? Tuomet galite juos išnuomoti ir taip gauti vieną kitą pinigą praktiškai nieko neveikdami. Nuomoti galite ir kitus nenaudojamus daiktus, pvz.: automobilį ar dviratį.

3. Pardavinėkite rašto darbus, straipsnius.

Išpopuliarėjus SEO verslui, juo besiverčiantiems žmonėms dažnai reikia kokybiškų straipsnių, todėl jei mokate gražiai dėlioti mintis uždarbis.lt forume tikrai surasite, kam galėsite parduoti savo kūrinius.

4. Parduokite nuotraukas.

Esate talentingas fotografas? Tuomet galite internete pardavinėti savo nuotraukas. Tinklalapiuose www.shutterstock.com arba eu.fotolia.com galima už nuotraukas gauti pinigų. Nors čia jau yra milijonai nuotraukų, tačiau įdėjus darbo apdorojant nuotraukas, parduoti gali pavykti ir jums.

5. Atgaukite dalį išleistų pinigų parduotuvėse.

Tai yra pats lengviausias būdas gauti pinigų nieko neveikiant. Naudojantis Lyoness pirkimų paslauga, jums grįžta 1-5% parduotuvėse išleistos sumos. Tiesiog, kartais reikia apsilankyti kitose, nei jums įprasta, parduotuvėse. Suma surenkama nedidelė, bet jei šią paslaugą rekomenduosite draugams, procentą gausite ir nuo jų, todėl pajamos gali išaugti.

Jeigu mėgstate apsipirkinėti interneto parduotuvėse užsiregistruokite EPN sistemoje, kuri jums padės susigrąžinti nemažą dalį išleistų pinigų.

6. Rašykite blogą arba kurkite vlogą. 

Blogeriai – jau nykstanti rūšis. Socialiniai tinklai numarino ne vieną blogą. Tačiau kurti video ir kelti juos į youtube, populiaru net ir tarp mažamečių. Nustebau pamatęs, kokio amžiaus vaikai ir kokias nesąmones kelia į internetą, kai netyčia užtikau vieno iš jų kanalą. Tačiau, susirinkusi bendraminčių sekėjų kompanija ir tokiems „verslininkms” leidžia šiek tiek užsidirbti.

7. Tapkite aktoriumi.

Studijų laikais keletas mano grupiokų mėgo vaidinti filmuose. Žinoma, jie vaidindavo ne pagrindiniuose vaidmenyse, o masinėse scenose. Tačiau ir už tai jie gaudavo vieną kitą litą. Tuo metu atlygis buvo vienodo dydžio, nesvarbu ar filmuojiesi porą valandų ar visą dieną, gaudavai tą pačią sumą, filmavimai vykdavo savaitgaliais. Aktorių atranka vykdoma čia.

 

0 komentarų apie “Kaip greitai užsidirbti pinigų”

Parašykite komentarą