Žalia diena #2

152600_

Nuolatinis svaigulys ir galvos skausmas verčia dėti tašką šitame eksperimente. Pasisotinti žaliu maistu trumpam pavykdavo, bet energijos jis man suteikė per mažai. Galbūt, laikui bėgant, prie tokio jausmo priprasčiau, tačiau šiuo metu jaučiu, kad žaliavalgystė ne man. Tikriausiai, dienas leidžiant namuose, žaliavalgiaut yra lengviau, nes salotos lapas visada po ranka, o ir energijos ne tiek reikia, kiek dirbančiam žmogui. Aš siekdamas išlaikyti savo darbingumą, grįžtu prie įprasto maisto rėžimo.

0 komentarų apie “Žalia diena #2”

  1. Pradžiai bent mėnesį be mėsiškų produktų pagyvenk, gal tada bus jau galima galvot apie kopūstus nevirtus. O dabar per staigiai kardinaliai mitybą pakeitei, organizmui šokas.

    Atsakyti
    • Iš esmės tai taip. Per greitai aš čia… Ankščiau buvau skaitęs, kad į žaliavalgystę po truputį „įeit” reikia, o paskui, jei nori grįžt į įprastą rėžimą, tai po truputį ir „išeit” reikia. Galvojau viską savo savaip padaryt, bet vis gi nesigavo.

      Atsakyti
  2. Nors ir metei, bet gal kas nors užklys ir paskaitys. Man atrodo, kad tau truko angliavandenių, t.y. energijos, dėl to ir silpna. Angliavandenių daugiausia šviežiuose vaisiuose.

    Atsakyti
    • Perskaičiau tamstos įrašus, tai pagalvojau, kad 1000 Lt, už smulkintuvus, džiovintuvus man jau per rimta… Mano motyvacija, tai buvo įvykdyti eksperimentą – kas bus po mėnesio maitinantis žaliai, t.y. kaip reaguos kūnas, kaip kris svoris… Gal ir nelabai motyvuojanti, bet tokiems dalykams pasiryžimą turiu, su kilo kokteiliais, gan ryžtingai tvarkausi 🙂
      Dabar nuo rugsėjo planuoju kačelkę lankyti, tai be mėsos, varškės ir panašių produktų neapsieisiu, todėl bent metams šį eksperimentą atidėti reikės. Bet manau, kad ateityje dar pakartosiu.

      Atsakyti
  3. Ok, jei reiks patarimų kreipkis, nes šiaip žaliavalgystė yra visa filosofija praktiškai. Na, kad reikia visų medžiagų ir t.t. O aš tūkstančius tikriausiai išleidau tam, kad didesnė motyvacija būtų 🙂 O kaip tik primečiau, kad buvau numetęs prs visą 30 kg. Nuo virs 100 iki 73 kg. Beveik trečdalį savo svorio. Eina, sau, tik dabar susiskaičiavau.

    Atsakyti

Parašykite komentarą