Ingredientai:
- 230 g Makaronai
- 100 g Sūris
- 300 g Jautienos faršas
- 3 vnt. Kiaušiniai
- 1 l Pienas
- pagal skonį Druska
- pagal skonį Pipirai
- 2 šaukštelis Picos prieskonių
- 1 vnt. Pomidorai
Gaminimas
Sūrį sutarkuokite. Išteptą riebalais skardą (30×40 cm) išklokite nevirtais makaronais – vamzdeliais. Tada užbarstykite trečdaliu sūrio ir mėsa.
Kiaušinį išplakite su pienu ir prieskoniais ir užpilkite ant makaronų. Kepkite 15 minučių 225 C temperatūroje. Išimkite skardą, ant makaronų išdėliokite pomidorų griežinėlius ir pabarstykite likusiu sūriu.
Dėkite į orkaitę ir kepkite dar 15 minučių. Iškeptą picą supjaustykite gabaliukais ir patiekite su šviežiomis daržovėmis.