Makaronų pica

IMG_3065

Ingredientai:

  • 230 g Makaronai
  • 100 g Sūris
  • 300 g Jautienos faršas
  • 3 vnt. Kiaušiniai
  • 1 l Pienas
  • pagal skonį Druska
  • pagal skonį Pipirai
  • 2 šaukštelis Picos prieskonių
  • 1 vnt. Pomidorai

Gaminimas

IMG_3059

Sūrį sutarkuokite. Išteptą riebalais skardą (30×40 cm) išklokite nevirtais makaronais – vamzdeliais. Tada užbarstykite trečdaliu sūrio ir mėsa.

IMG_3061

Kiaušinį išplakite su pienu ir prieskoniais ir užpilkite ant makaronų. Kepkite 15 minučių 225 C temperatūroje. Išimkite skardą, ant makaronų išdėliokite pomidorų griežinėlius ir pabarstykite likusiu sūriu.

IMG_3063

Dėkite į orkaitę ir kepkite dar 15 minučių. Iškeptą picą supjaustykite gabaliukais ir patiekite su šviežiomis daržovėmis.

IMG_3064

Parašykite komentarą