Ingredientai:
alyvų aliejaus;
2 susmulkinti svogūnai;
280 g. tarkuotų morkų;
2-3 arbatiniai šaukšteliai pipirų (švelnių arba aštrių – pagal skonį);
800 g. pjaustytų pomidorų;
800 g. pupelių;
~4 nedidelės tortiljos;
200 g. neriebaus natūralaus jogurto;
50 g. smulkiai tarkuoto sūrio.
Gaminimas:
1. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Svogūnus ir morkas kepti maždaug 5-8 min. kol suminkštės.
2. Supilkite pomidorus, pupeles ir pipirus. Ant mažos ugnies virti 5-10 minučių, kartais pamaišant.
3. Išvirtu mišiniu padengti skardą. Kiekvieną tortiliją ištepus šiuo mišiniu, susukti į ritinėlius ir sudėti į skardą. Likusį pupelių mišinį užpilti ant tortilijos ritinėlių.
4. Sumaišyti jogurtą ir tarkuotą sūrį su mėgstamais prieskoniais ir šaukštu užpilti ant enčilados. Įdėti į įkaitintą orkaitę ir kepti kol viršus pagels.
Katik pasigaminau tik ne visko turėjau tai improvizavau. Bet šiaip tikrai lb skanu ir lb sotu :)))
Kitam gaminimui rekomenduoju, kurį nors „Casserole” pasigamint 🙂 po lazanijos man čia skaniausias patiekalas 🙂
atrodo tikrai skaniai,lazanijos dar niekas nepralenke tai va reikia bandyt 😀