Gyvenimo ciklai

Šį savaitgalį pavyko aplankyti dar vieną miestelį – Ukmergę. Ukmergėje dar niekada nesu buvęs. Na, tik pernai važiuojant iš Camino Lituano žygio, su autobusu buvom užsukę iki stoties. Bet čia nesiskaito. Nieko šiaip apie ją ir nežinojau. Tik buvęs kolega pasakojo, kad nieko ten gero nėra…

Bet yra Ukmergėje gero, visai ji man patiko. Senamiestis gražus, nedidelis, bet tikrai gražus. Yra piliakalnis, šalia jo parkas, su apžvalgos aikštelėmis. Per senamiestį teka nedidukas upeliukas, bet ir tas sutvarkytas… Va, patys pažiūrėkit:

Šeštadienį dar buvom į Decathlon nuvažiavę. Viskas iššluota, nieko nėra. Nei aprangos dviratininko kokios normalesnės nei dviračių pasirinkimo. Indrei vienas gravelis pagal kainą ir dydį kaip ir būtų tikęs, bet labai nepatiko spalva. Tai grįžom nieko nenusipirkę. Pradėjau dar skelbiu.lt dviračių ieškoti… bet į sekmadienio vakaro pabaigą, Indrė pasidarė lankstesnė ties dviračio spalvos klausimu ir galimai jau kitą savaitgalį pirksim ir ne idealios spalvos dviratį.

Na, o man grįžta energija. Žiemos miegas trukęs, kažkur nuo spalio pabaigos jau baigiasi, tai džiugu. Bet rimtai. Įsibėgėjus rudeniui, man labai pradeda trūkti energijos, nesinori nieko veikti ir t.t., o atėjus pavasariui, energija liejasi per kraštus, nuotaika pagerėja ir tampu daug produktyvesnis. Keisti tie gyvenimo ciklai. Čia tik man taip ar ir jums taip būna?

4 komentarai apie “Gyvenimo ciklai”

Parašykite komentarą