Paslaptingi drabužiai

Kolegė darbe neseniai parekomendavo „BestSecret” appsą. Čia tokia paslaptinga internetinė parduotuvė, kurioje galima rasti garsių firmų drabužių su milžiniškomis nuolaidomis. Sako, ten prekiaujama praėjusių sezonų kolekcijomis, todėl kainos tokios geros. Prisijungti galima tik su pakvietimais. Gavęs jos pakvietimą, užsiregistravau ir pradėjau tyrinėti.

Pirmomis dienomis nieko ypatingo neradau. Scrolinau per puslapius, bet akį traukiančių drabužių nebuvo. Bet vieną rytą, važiuodamas į darbą, radau vieną tokią iš pažiūros visai padorią striukę! Tamsiai mėlyna, su kapišonu – kaip tik tokios ir norėjau. Kaina irgi pasirodė padori – 40 eurų maždaug.

Vakar striukė atkeliavo. Parsinešiau, išpakavau… ir nusivyliau. Iš pirmo žvilgsnio striukė atrodė neblogai, priekis buvo pasiūtas iš kokybiškos striukinės medžiagos. Bet kai apžiūrėjau rankoves, supratau, kad jos pasiūtos iš plonos medžiagos, kaip kokio treningo. Atrodė pigiai ir nepraktiškai. Na, lyjant tai iš vis su tokia į lauką neišeisi… Blemba kaip apsižioplinau…

Teks siųsti atgal… Po savaitės laukimo, kol gausiu prekę, dabar dar savaitę teks laukti, kol grąžins pinigus.

Parašykite komentarą