Vėl į gym’ą. Ate Exceliui ir labas „Gym Workout”!

Rugpjūčio pabaigoje man visada pradeda blėsti ta vasarinė atostogų periodo nuotaika, vėl norisi įeiti į kažkokį ritmą, pradėti kažkokį tarsi naują sezoną… Matyt, nuo mokyklos ir studijų laikų dar likęs įprotis rudeniop kažką pradėti.

Pradėti kažkam rimtam (mokslus ar kursus) jau nebeturiu pakankamai laiko ir energijos, todėl mintys paprastai nukrypsta į sporto salę.

Tik šiemet viskas kitaip. Persikėliau gyventi į naują rajoną, o tai reiškia, kad mano įprasta sporto rutina išsibalansavo. Anksčiau sporto klubas buvo vos už kelių žingsnių, kokių 5 minučių ėjimo pėsčiomis atstumu. O dabar, norint pasiekti artimiausią sporto klubą reikės paeiti ilgiau.

Baltupiuose tinklinių sporto klubų nėra. Apskritai, artimiausias sporto klubas Sky Gym – prie pat Ateities gatvės, už beveik pusantro kilometro. Vakar specialiai išmatavau atstumą – 12 minučių sparčiu žingsniu. Na, dar pakenčiama, bet tas atstumas gali būti svarbus veiksnys išlaikant motyvaciją darganotu rudens oru…

Vis dėlto, vakar nusprendžiau užsukti į tą sporto klubą apsižvalgyti. Pats klubas toks senoviškas, šiek tiek apsitrynęs, bet, kaip patikino administratorė, treniruokliai – tikrai geri, lietuviški. Dviaukštė erdvė, žmonių nedaug, eilių prie treniruoklių nebūna – tai jau didelis pliusas. Ankščiau lankytame Gym+ mane labiausiai ir erzindavo didelės eilės prie treniruoklių. Kartais laukti tekdavo 10 minučių, ne prie kokio nors vieno konkretaus treniruoklio, o apskritai prie bet kokio. Todėl paskutiniu metu jame jau tik bėgiodavau ant bėgtakio arba dviratį pamindavau.

Beje, Anksčiau viską žymėdavausi telefone, Excel lentelėj, bet tai buvo nepatogu. Nuolat reikėdavo ieškoti to failo, o ir pats telefono ekranas per mažas, kad viską patogiai matytum. Ilgai ieškojau geros programėlės ir radau „Gym Workout”. Ten yra visi mano mėgstamiausi pratimai, tai dabar galėsiu sekti savo progresą gerokai patogiau.

Žodžiu, nuo šiandien vėl pradedu sportuot! Tikiuosi, kad bus smagu ir kad greit sugrįšiu į savo formą. O tas papildomas pasivaikščiojimas iki salės – gal netgi gerai, bus laiko apšilti, pasiklausyt muzikos ir nusiteikt treniruotei!

2 komentarai apie “Vėl į gym’ą. Ate Exceliui ir labas „Gym Workout”!”

Parašykite komentarą