Oro uosto parkingas

Su Indre keliausime į Sakartvelą! Skrydis bus iš Rygos oro uosto, iki kurio važiuosime automobiliu, tad teko užsisakyti parkavimo vietą šalia oro uosto savaitei.

Parkavimo kaina savaitei, sakyčiau, adekvati – apie 50 eurų. Sekmadienį prisėdau prie kompo ir rezervavau vietą. Kadangi keliaujame ne vieni, derinome savo atvykimo laiką su kitais keliautojais. Jie iš pradžių buvo numatę atvykti į parkingą 8 valandą ryto ir po kelionės išvykti 11 valandą, bet paskui pagalvojo, kad reikia viena valanda paankstinti atvykimą ir viena valanda pavėlinti išvykimą.

Parkingas suteikia galimybę keisti rezervacijos laiką. Prisijungiau prie paskyros, paspaudžiau „redaguoti”, įvedžiau naujus laikus, paspaudžiau „tvirtinti”… ir mane ištiko šokas! Redagavimo kaina – 850 eurų! Kaip taip gali būti, kad parkavimas savaitei kainuoja 50 eurų, o laiko pakeitimas – 850 eurų?! už tokią sumą savaitei būtų galima ten 17 automobilių pastatyti!

Pirma mintis buvo, kad galbūt nebėra laisvų vietų. Pabandžiau ieškoti naujos vietos per paiešką – vietos yra… Galbūt kažką ne taip padariau nustatymuose? Kiek bebandžiau spaudinėti ir keisti nustatymus, vis tiek gaudavau tą pačią absurdišką sumą.

Paskaičiau parkingo taisykles ir atradau, punktą, kuriame nurodyta, kad likus 7 paroms iki atvykimo galima nemokamai atšaukti rezervaciją ir susigrąžinti visą sumą. Laimei, man dar buvo likusios 7 paros su trupučiu, tad atšaukiau rezervaciją ir užsisakiau iš naujo su teisingais laikais.

Bet įdomu kodėl ten tokios sumos… Gal sistemos klaida? nes jei tai realus mokestis už pakeitimus, tai tikrai absurdiška. Bet kokiu atveju, stresas garantuotas, jei sugalvotumėte keisti rezervaciją likus kelioms dienoms iki atvykimo!

2 komentarai apie “Oro uosto parkingas”

  1. Apskritai viskas kas su skrydžiais susiję kosmosas, neaiškiai išdėstyta info ir t.t.😅arba mes per mažai skraidom…

    Atsakyti

Parašykite komentarą