IPRoyal – pinigai už įjungtą kompiuterį

Kažkada rašiau apie FluidStack įmonę, kuri mokėdavo pinigus už tai, kad laikomas įjungtas kompiuteris su sparčiu internetu. Bet FluidStack savo strategiją greitai pakeitę, paprasti žmonės su vidutinio pajėgumo kompais tapo neįdomūs, taigi pinigų kranelis užsisuko.

Ilgokai ieškojau kažko panašaus, bet neradau nieko kas mokėtų panašias sumas kaip FluidStack. Ilgoką laikotarpį naudojau HoneyGain, tačiau jie moka gana mažas sumas, per mėnesi susikaupia kokie 2 eurai daugiausiai.

Tačiau neseniai atradau geresnį variantą – IPRoyal paleidus šios įmonės programėlę, per dieną pavyksta šiek tiek daugiau nei 20 centų, tai per mėnesį galima tikėtis apie 6-7 eurų, kas yra maždaug pusė sumos už sumokamą elektrą 🙂

IPRoyal jūsų interneto srautą panaudoja įvairioms IP paslaugoms, kaip pavyzdžiui IPTV televizijai ar VoiP, apps’ų testavimui ir t.t.

IPRoyal savo tinklalapyje skelbia, kad galima uždirbti nuo 10USD iki 500USD per mėnesį. Ir kad yra sumokama 0.10USD už kiekvieną atiduotą GB. Man tokių skaičių pasiekti nepavyksta… Norit pasiekti maksimalią sumą, reikėtų kompą prijungti prie interneto laidu, o ne per Wi-Fi, taip pat programėlę įdiegti keliuose skirtinguose kompuose su skirtingais IP adresais. Na, ateityje reikės paeksperimentuot su tup.

Kadangi išmokėjimai vykdomi nuo 1 USD į PayPal arba Payoneer, tai šiandien pabandžiau išsiimti sukauptą sumą. Mokėjimas į PayPal įkrito netgi šeštadienį, taigi su mokumu problemų nėra.

2 komentarai apie “IPRoyal – pinigai už įjungtą kompiuterį”

Parašykite komentarą