Kraken pizza – Hot Stuff pica

Paskutiniu metu picų esu stipriai apmažinęs. Na, apskritai, nesveiko maisto valgau gerokai mažiau nei ankščiau. Gal su tuo susiję ir tas faktas, kad blogą rašau gerokai rečiau…? Čia mintis man pamąstymui. Taigi atėjo laikas ir naujam įrašui ir nesveikam maistui.

Kraken pizza pamačiau 2020-ųjų metų pabaigoje, tikriausiai, facebooko reklamoje. Tai iš karto ir pagalvojau, kad bus gerai pradėti metus picerijos apžvalga.

Kraken pizza piza nustebino jau tuo, kad turi savo tinklalapį, ir ne šiaip meniu lapą, o tokį, kuriame picas galima užsisakyti. Tikriausiai, dėl šios priežasties picerijos nerasime nei Wolt, nei Boltfood, nei senoje geroje lėkštėje.lt. Arba gal ji ten atsiras kiek vėliau.

Kaip ten bebūtų, tinklalapis yra sukurtas patogiam naudojimui, neprikrautas nereikalingos info, picų kiekis irgi saikingas. Pritaikytas ne tik kompiuterių naršyklėms, bet ir telefonams. Tiesa, susimokėti galima tik pristatymo metu – kortele arba grynaisiais, internetiniu pavedimu deja ne.

Picą pasirinkau – vienintelę ten esančią aštrią „Hot Stuff” (Trinti pomidorai, Mozzarella, Kietas sūris, Chorizo, Vištienos filė, Pusiau džiovinti pomidorai, Paprikos, Svogūnai, Jalapenai, Chili, Česnakas). 40 cm dydžio pica kainavo 11 eurų, ir su pica nemokamai dar galima pasirinkti 1l butelį Sprite, Coca-Cola arba Fanta, tačiau be padažo. Ir beje, pristatymas – nemokamas. Užsakymą atlikau 15:35 ir iš karto gavau SMS, kad iki 16:35 picą gausiu.

Pica atkeliavo pas mane 16:17, taigi gana greitai. Ir nors šiek tiek paglamžytoje dėžutėje, tačiau pati nepažeista.

Iš išvaizdos ji visai nieko: Taisyklingai apvali, ingredientai ant jos viršaus taip pat paskleisti gana tolygiai.

Šiaip pica palieka gana solidžios picos įvaizdį – padas gana storas, ingredientų nepagailėta, atrodo gražiai, gana soti (pirmu bandymu sugebėjau įveikti tik pusę jos)… Kitą vertus, naujose picerijose, dažnai kokybė pirmais mėnesiais būna gera, o paskui padas plonėja, sūris pakeičiamas kažkokiu sūrio produktu, ingredientų mažėja, kaina kyla… ir picerija tampa kita, eiline, niekuo neišsiskiriančia picerija. Na, bet gal su šita taip nebus…? 🙂

Taigi piceriją vertinu gerai – skubėkit išbandyti ir jūs 🙂

P.S. Pasekit mane instagrame 🙂

Parašykite komentarą