Chris Voss, Tahl Raz – JOKIŲ KOMPROMISŲ! Visada derėkitės lyg spręstumėte savo gyvybės ir mirties klausimą

Man labai patinka seminarai, knygos ar šiaip koks nors informacijos šaltinis, kuriame dėstoma informacija informacija prieštarauja mano žinioms. Pvz. aš esu įsitikinęs, kad norint kažką pasiekti, reikia daryti vienaip, o knygoje ar seminare teigia, kad reikia daryti visiškai priešingai, atvirkščiai. Ir kai tą įrodo, aš visada lieku sužavėtas. Dėl šios priežasties, aš likau sužavėtas šia knyga.

Kai tik baigiau klausyti šią Chris Voss audioknygą, beveik iškarto, tą pačią dieną, pradėjau ją klausyti iš naujo. Joje dėstoma informacija man taip patiko, kad norėjau dar kartą viską išgirsti, kad geriau įsisavinčiau.

Ir tai yra pirma tokia knyga, kurią klausau antrą syk, ir manau, kad dar klausysiu ne kartą.

Knygos autorius – buvęs FTB įkaitų derybininkas. Kiekviename skyriuje jis pristato kokią nors situaciją iš savo gyvenimo – vykusias derybas dėl įkaitų, arba įvykius kurie nutiko jo studentams. Vėliau šiuos įvykius jis išanalizuoja ir pristato kokie metodai buvo taikyti derantis.

Sužinojau tikrai įdomių dalykų, pvz, kad derantis nereikia bijoti žodžio „ne”. Priešingai, reikia užduoti klausimą taip, kad pašnekovas į jį atsakytų „ne”. O atsakymas „taip” yra pats blogiausias.

Knygoje yra patarimų kaip derėti dėl atlyginimo, kaip derėtis dėl geresnės buto nuomos kainos, ar automobilio, kaip atsisakyti siūlomo sandorio nepasakant „ne” ir nenumušant priešininkui noro derėtis.

Na, paklausęs tikrai likau sužavėtas.

Knygą pirkau Audioteka.lt svetainėje. Jei ir jūs ją čia norėsite nusipirkti, nepamirškite įvesti nuolaidos kodo KSI – gausite 15% nuolaidą

P.S. kolega blogeris ATF, taip pat šią knygą perklausė ir pasidalino savo mintimis apie ją. Paskaityti galite čia.

2 komentarai apie “Chris Voss, Tahl Raz – JOKIŲ KOMPROMISŲ! Visada derėkitės lyg spręstumėte savo gyvybės ir mirties klausimą”

Parašykite komentarą