Xiaomi naujienos #21

Naujos bevielės ausinės, Barzdaskutė ir išmaniosios spintelių spynelės.

Xiaomi Mi Airdots Pro

Vos tik spėjau gauti savo Mi AirDots ausines, pamačiau, kad jau yra išleista ir atnaujinta Xiaomi Mi Airdots Pro versija.

Naujosios ausinės turi ANC triukšmo mažinimą, IPX4 atsparumą vandeniui. Ausinės gali veikti tiek su iOS, tiek su Android įrenginiais. Ausinės gali veikti abi kartu (poroje) ir taip pat nepriklausomai viena nuo kitos.

Ausines galima nusipirkti čia.

Xiaomi Mijia išmanios spintelių spynelės

Spynelės idealiai tinka spintelių durelėms ar stalčiams užrakinti. Spynelė naudoja 2 AAA tipo baterijas, ją atrakinti ir užrakinti galima be raktų – telefonu. Toks užrakinimo būdas šiek tiek gąsdina, nes kyla klausimas – ką reikėtų daryti jei baterijos išseks? Gadinti baldų tikrai nereiks, nes išsekus baterijoms, spynelė atsirakina.

Spynelių nusipirkti galima štai čia.

Xiaomi barzdaskutė

Maža, puiki ir nebrangi. Ideali kelionėse ir ne tik jose. Barzdaskutė yra gana tyli, veikdama sukuria 65dB garsą. Jos baterija įkraunama USB-C jungtimi, o skutantis kasdien po 3 minutes, vieno įkrovimo turėtų pakakti visam mėnesiui. Sakyčiau gan rimti reikalas čia. Nors pats naudoju Black Spider skustuvą, bet linkstu ir šį išbandyti.

Barzdaskutę galima nusipirkti čia.

Parašykite komentarą