Xiaomi MDZ-ZB-DE – gerą įspūdį paliekanti kolonėlė

Dar gruodžio pradžioje Xiaomi naujienose rašiau apie naujai išleistą nešiojamą garso kolonėlę, na o šiandien ji atkeliavo pas mane į namus.

Mane itin nustebino kolonėlės dydis (6x6x7 cm). Jos skersmuo – vos didesnis, nei mano laikrodžio Stratos ekranas. Taigi ji yra dar mažesnė, nei „loudspeaker” kurią, kažkada turėjau. Wow.

Xiaomi MDZ-ZB-DE paviršius, nusėtas skylutėmis ir labai primena Mi Home Gateway – sakytum sumažinta jo versija.

Kolonėlės apačia – padengta guma, kuri slepia du mygtukus, vienas – įjungimui/išjungimui, kitas – išmaniosios asistentės įjungimui. Taip taip, ši kolonėlė turi dirbtinį intelektą, tačiau, bent jau kol kas, jis palaiko tik kinų kalbą.

Xiaomi MDZ-ZB-DE pasižymi iš ties gera garso kokybe (60Hz-20KHz), bei neblogai skambančiu bosu. Beje, ji tinkama ne tik muzikos klausymui, bet galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą.

Kolonėlė turi 480mAh bateriją, kuri pilnai įkraunama per 2 valandas mikro USB laisu (keista, bet komplekte jis nepridedamas), o klausant muzikos, turėtų atlaikyti iki 4 – 5 valandų. 

Na, ir svarbiausias dalykas apie šią kolonėlę – ji velniškai pigi, kainuoja šiek tiek daugiau nei 10 eurų. Kažin ar už tokią kainą galima gauti ką nors geresnio. Kolonėlę galima nusipirkti štai čia.

Parašykite komentarą