Audioteka.lt – naujas knygų lygis! + nuolaidos kodas

Kažkada žmonės skaitė iš molinių lentelių, iš pergamentų… galiausiai atsirado tokios knygos, kurias mes turime dabar. Tada knygos upgradinosi ir atsirado elektroninės, jos tapo daug patogesnės, prieinamesnės, jas galima skaityti ir telefone ir tam skirtose skaityklėse. Aš elektronines knygas labai pamėgau ir perskaičiau jų, tokiu formatu, gan nemažai. Čia net ne visas aprašęs esu, nes ne iškarto sugalvojau dalintis nuomone apie knygas. Taigi knygos dar labiau patobulėjo, nors jos pasiliko išmaniuosiuose telefonuose, bet jų skaityti jau nebereikia, dabar jų galima tiesiog klausytis!

Taigi kaip viskas veikia

Audio knygų galima įsigyti dviem būdais – interneto tinklalapyje audioteka.lt ir telefone (android ir ios). Klausyti galima taip pat, tiek kompiuteryje, tiek telefone. Dideliame kompiuterio ekrane pirkti knygas patogu, sėdėti ir klausytis jų – ačiū ne. Klausytis man labiausiai patinka ką nors veikiant: keliaujant į darbą, dirbant, išėjus pasivaikščioti… Ankščiau klausydavau muziką, o dabar laiką praleidžiu prasmingiau klausydamas naudingos informacijos. Taigi klausymui aš naudoju programėlę telefone. Nusipirkus knygą, nesvarbu kuriuo būdu, ji iš karto atsiranda „mano lentynoje”, ir ją pasiekti galima tiek su programėle tiek su interneto naršykle. Knygos nėra pradedamos siųsti, kol nepradedi jų klausyti – tik paspaudus mygtuką „Play” prasideda knygos siuntimas.

Programėlė šiaip yra labai patogi, neperkrauta jokiomis nenaudingomis funkcijomis ir pan. Audio knygų garso įrašai nėra trumpi, dažnai trunka nuo kelių iki keliolikos valandų, ir vienu ypu ne visada gali išklausyti, todėl programėlė visada prisimena vietą kurioje sustojai. Žodžiu, veikimo principas geresnis, nei šiaip kokio nors audio grotuvo. Dar programėlėje galima reguliuoti skaitymo greitį, galima matyti visus knygos skyrius ir jei vienas neįdomus peršokti į kitą…. na, viskas tikrai labai patogu.

Dar žiauriai faina yra tai, kad visada prieš pirkdamas knygą, gali nemokamai paklausyti jos ištrauką, todėl niekada neteks pirkti katės maiše.

Knygų pasirinkimas yra iš ties nemažas, jos suskirstytos į kategorijas ir subkategorijas. Yra ir lietuvių ir užsienio autorių knygų. Galima rasti tokių knygų kaip Danieliaus Goriunovo „Tinginio Manifestas”Alex Monaco „Laimingi Šunsnukiai”Mark Manson „SUBTILUS MENAS NEKRUŠTI SAU (ir kitiems) PROTO. Kitoks požiūris į gerą gyvenimą” ir dar daug kitų.

Atskiro paminėjimo yra verta audiotekos dalis pavadinimu „Šortai„. Čia yra sudėtos kai kurių knygų sutrumpintos versijos, jose palikti tik patys patys svarbiausi faktai ir mintys, todėl jei keliaujant į darbą norisi trumpos istorijos, galite drąsiai klausyti juos.

Aha, ir pabaigai. Kad knygas klausyti būtų maloniau, dovanoju jums 15% nuolaidą! Galite pirkti tiek knygų, kiek tik norite (aišku, kuo daugiau tuo geriau 🙂 ) ir įvedę nuolaidos kodą KSI, už knygas sumokėsite 15% mažiau.  Gero klausymo!

1 komentaras apie “Audioteka.lt – naujas knygų lygis! + nuolaidos kodas”

Parašykite komentarą