Xiaomi naujienos #11

Xiaomi išmanioji šiukšliadėžė, vaizdo stabilizatorius, padangų slėgio matuoklis, paspirtukas vaikams ir akių masažuoklis.

Išmanioji šiukšlių dėžė

Šiukšlių dėžė pati praneša apie tai, kai jau laikas išnešti šiukšles. Ne gana to, ji užriš pilną maišą ir pakeis jį nauju. Ji yra 240 x 300 x 400mm dydžio ir į ją telpa 15 litrų šiukšlių maišas. Šiukšliadėžės dar nusipirkti negalima, bet ji tuoj atsiras štai čia.

Paspirtukas vaikams

Xiaomi gamina ne tik paspirtukus suaugusiems (tokius kaip šis) bet ir 3-6 metų amžiaus vaikams. Paspirtukas turi tris ratus, kurie, juo važiuojant, gali šviesti (dėl įmontuotų LED).

3 ašių Xiaomi vaizdo stabilizatorius

Stabilizatorius turi dirbtiniu intelektu paremtą objektų sekimo funkciją, 5000mAh didelės talpos bateriją, kuri užtikrins iki 16 valandų stabilizatoriaus veikimą. Dėl tokios baterijos talpos šį gimbalą galima naudoti ir kaip powerbanką. Stabilizatorius tinkamas ne tik telefonams, bet ir veiksmo kameroms, ir jį jau galima įsigyti štai čia.

Xiaomi akių masažuoklis

Masažuoklis turi keletą veikimo režimų: šalto kompreso, šilto kompreso, šilto/šalto pakaitomis. Masažuoklis turėtų padėti pagerinti akių kraujotaką, bei sumažinti nuovargį. Jį įsigyti galima čia.

Xiaomi padangų slėgio matuoklis

Matuoklis įspėja apie per didelį ar per mažą slėgį. Taip pat galima matyti padangų temperatūrą. Informacija pateikiama ne tik nedideliame matuoklio ekrane, bet ir mobiliajame telefone. Jį nusipirkti galima čia.

1 komentaras apie “Xiaomi naujienos #11”

Parašykite komentarą