Pizza & Grill – Itališka pica

Pizza & Grill lekšte.lt mačiau jau senokai, tik vis kažkaip atrodė, kad ją jau esu išbandęs todėl vis praleisdavau. Dabar manau, kad ją supainiojau su American pizza burger. Bet šiandien akimis perbėgau per visas išbandytas picerijas ir pamačiau, kad ši vis dėlto liko be mano įvertinimo. Taigi griebiam picą.

Pizza & Grill savo tinklalapio neturi, tik puslapį facebooke, todėl jokiu kitu būdu, kaip tik per lėkštė.lt picų užsakyti nepavyks. Lėkštė.lt tinklalapyje galima užsakyti ne tik picų, bet kaip jau galima nuspėti iš pavadinimo – burgerių, šonkauliukų, šmotą kiaulienos sprandinės, ar kitų ant grotelių keptų mėsos patiekalų. Bet mano tikslas – pica. Savo testavimui pasirinkau „Itališką”(padažas, sūris, svogūnai, malta mėsa, pomidorai) picą. Itališka ji pavadinta šiaip, o ne dėl to, kad ji yra Itališko tipo. Šiaip išsirinkti picą užsakymui gan sunku, nes picų ingredientų sąrašai labai paprasti, mažas sąrašas ingredientų, ir skaitant aprašymus, noras valgyti neatsiranda.

Picą užsakiau 16:36, o ji mane pasiekė 17:30. Ir karšta – super! Atsidarius, vaizdas irgi visai geras – ingredientų netrūksta, picą gražiai apvali, su storesniais kraštais. Tik supjaustyta ji blogai – pirmiausia padalinta į 4 lygias dalis, ir tik dvi iš tų dalių dar padalintos per pus. Rezultate du gabaliukai liko labai dideli. Su pica užsisakiau ir aštraus padažo. Pirmą kartą gyvenime, užsakydamas picą į namus, gavau aliejinį aštrų padažą. To nesitikėjau ir užsakinėjant, tai nebuvo nurodyta. Čia tikriausiai skonio reikalas, bet man toks sprendimas – nesąmonė, čia juk ne Itališko stiliaus pica, kurioms kitokie padažai ir nenaudojami.

O šiaip pica visai skani, manau dar kada nors ją užsisakysiu.

Parašykite komentarą