Xiaomi naujienos #10

Išmanusis kilimėlis pelei, ir naujas laptopas.

MiiiW išmanus kilimėlis pelei

Pelės kilimėlis yra ne šiaip paprastas kilimėlis – jis gali veikti kaip bevielis įkrovėjas telefonui. Sakyčiau labai geras ir protingas sprendimas apjungti paprastą kilimėlį ir telefono įkrovėją į vieną įrenginį.

Pelės kilimėlis turi įmontuotą „Qi BPP” belaidį įkrovimo modulį, kurį palaiko daugybė šiuolaikinių išmaniųjų telefonų. Įkrovimo zona yra dešinėje pelės kilimėlio pusėje.

Įrenginys gali pasiekti iki 7,5 vatų įkrovimo galią. Taip pat, jis kilimėlyje įmontuotas šilumos jutiklis, kuris užtikrina saugų telefono įkrovimą. Kai telefonas yra visiškai įkraunamas, kilimėlis automatiškai išsijungia, kad būtų išvengta telefono baterijos perkrovimo.

Kilėmėlį jau galima galima įsigyti štai čia.

Xiaomi Mi Notebook Pro 2

Kinijos kompiuterių parodoje „Xiaomi” pristatė naują „Mi Notebook Pro 2” nešiojamąjį kompiuterį. Naujas nešiojamasis kompiuteris yra praėjusių metų „Mi Notebook Pro”, atnaujinta versija ir turi 8 kartos „Intel Core i7-8750H Coffee Lake” procesorių. Kompiuteryje įmontuota Nvidia GeForce GTX 1060 grafinė plokštė su 6GB vaizdo RAM. Tačiau ekranas identiškas senajam „Mi Notebook Pro” – 15,6 colio IPS Full-HD (1920×1080 pikselių).

O taip pat kompiuteris turi 256GB PCIe SSD ir 1TB HDD,  160MHz Intel 2×2 AC modemą ir UHS-1 atminties kortelių skaitytuvą. Klaviatūra turi keturių zonų nepriklausomą apšvietimą yra trys USB 3.0, USB Type-C, 3.5mm ausinių, HDMI 2.0 ir tinklo laido jungtys.

Parašykite komentarą