Xiaomi Bluetooth Audio imtuvas

Namuose prie televizoriaus esu prijungęs garso kolonėles. Kolonėlės garsą atkuria gerai, tačiau nėra išmanios ir įmontuoto bluetooth neturi, todėl patogiai prijungti prie kompiuterio ir leisti garsą ne tik iš televizoriaus, bet ir iš kompiuterio, pradžioje galimybės nebuvo.

Kolonėlės turi garso įėjimą optiniam kabeliui ir 3.5 mm kištukui. Kadangi ir televizorius turi optinio kabelio lizdą, tai su kolonėlėmis juos ir sujungiau. O 3.5 mm jungtis liko laisva, todėl Aliexpress’e ėmiau ieškoti aparačiuko, kuris veiktų panašiai kaip kokią bluetooth kolonėlė, na, kad per bluetooth pasiimtų garsą iš kompiuterio ir perduotų jį mano kolonėlėms.

Xiaomi Bluetooth Audio imtuvas

Toks dalykas egzistuoja ir kainuoja gan nebrangei. Nusipirkau ir parsisiunčiau jį už porą eurų. Kadangi jis kainavo tikrai nedaug ir buvo noname gamintojo, greitai išlindo jo problema. Savo funkciją jis atliko gerai, tačiau po ilgesnio nenaudojimo, tekdavo jį „perkraudinėti”. Nors kompiuteris jį ir matydavo, tačiau jokio garso perduot nepavykdavo, ir tik po imtuvėlio išjungimo ir įjungimo viskas vėl veikdavo gerai.

Xiaomi Bluetooth Audio imtuvas

Nemėgstu nepatogumų, todėl pamatęs, kad ir Xiaomi tokius gamina, iš karto savo senąją pakeičiau į šį.

Xiaomi Audio imtuvas yra skirtas jį naudoti su ausinėmis, mat jis turi 97mAh akumuliatorių (kurio turi užtekti 4 valandoms veikimo) ir iš esmės bet kokias ausinės paverčia „bevielėmis”, nes tada nebereikia jų jungti prie telefono. Pabandžiau įsivaizduoti kaip aš galėčiau jį kitaip išnaudoti, tai man jį visai gerai būtų prijungti prie mano Gear Fit2 apyrankės, nes ji gali per Bluetooth transliuoti muziką, o jokio kištuko ausinėms neturi.

Xiaomi Bluetooth Audio imtuvas

Gal kada jį naudosiu ir tokiu būdu, bet dabar tiesiog prijungiau prie televizoriaus kolonėlių. Naudoju jį keletą dienų, ir mano džiaugsmui nei karto neteko jo išjungti ir įjungti. Imtuvėlis muziką transliuoja kiekvieną kartą, kai jį kompiuteryje pasirenki kaip muziko atkūrimo šaltinį.

Jei ieškote bluetooth audio imtuvo, tai šį tikrai rekomenduoju, kaip ir paskritai visą Xiaomi produkciją. O jei pirksite, kaip ir aš, iš Aliexpress, tai pasinaudokite cashback ir sutaupykte vieną kitą eurą.

Parašykite komentarą