Ardartas pica – Sočioji

Pirmoji pažintis su Ardarto picerija įvyko prieš kokį pusmetį, kai laimėjau jos picą Facebook žaidime papasakoję apie tai, kodėl mėgstu picą. Laimėta pica manęs labai nesužavėjo, bet knietėjo pažiūrėti ar laimėta pica yra tokia pati kaip ir ta, už kurią sumoki pinigus.

Taigi picą užsisakyti galima per maistasinamus.lt ir foodout.lt. Pica visur išskyrus foodout kainuoja 6,39€ (foodout kainuoja 1 euru daugiau) ir tai yra viena iš mažiausių kainų Vilniuje. Picos pristatymo kaina 1,5-3€. Egzistuoja minimali užsakymo suma – 8€. Man apskritai pasisekė (arba nebūtinai), bet gyvenu gan netoli nuo šios picerijos, ir net šaltą rudenį iki namų galiu ją parsinešti neatšalusią. Tačiau dabar svarbu įvertinti ir pristatymo greitį.

Picerija turi tinklalapį, kurio adresas – ardartaspica.weebly.com. Ankščiau picerija turėjo domeną ardartaspica.lt, tačiau dabar jo nebeliko. Beje, kaip ir facebooko puslapio, kuriame nuolat vykdavo žaidimai picai laimėti. Po tokių pasikeitimų kyla klausimas – ar ši picerija apskritai dar veikia…?

Tinklalapio dizainas minimalistinis, panašiai kaip moterys sako apie savo makiažą – „MakeUp no MakeUp”. Pinigų pagailėta ir picų nuotraukoms. Jos nėra prastos, tačiau ir ne skatinančios užsisakyti – mėgėjiškos, bet neprofesionalios. Manau, apie maisto užsakymo internetu galimybę tinklalapyje nereikia nei sakyti – jos čia nėra.

Foodout tinklalapyje pasirinkęs „Sočiąją” picą (Padažas, sūris, svogūnai, karštai rūkyta šoninė, faršas, kelmučiai, marinuoti agurkai, česnakinis padažas, prieskoniai) užsakymą pateikiau 15:54. Užsakymo pateikimas, šiek tiek komplikuotas, nes patiekalų kainos ir minimali užsakymo suma labai nelogiškai parinkti. Kad pasiekčiau minimalią užsakymo sumą, užsakinėjant per foodout, teko rinktis picą su dviem padažais ir vienkartinių įrankių komplektu. Užsakant per „maistas į namus” picą reiktų imti su trimis padažais arba dvi picas, arba picą ir burgerį.

16:25 suskambo mano durų skambutis. Atidarius duris, picų pristatinėjotas, kaip koks Kalėdų senelis – apvalokas ir su raudonu džemperiu paklausė „Ar laukėt picos?”.

Tik paėmęs picą pajutau, kad ši bus visiškai kitokia, nei ta, kurią buvau laimėjęs, nes dėžutė pasirodė palyginti sunki. Ją atsidaręs apsidžiaugiau – pica gražiai apkrauta ingredientais, neatšalusi, didelė. Vienas kraštas užlinkęs, tačiau ne todėl, kad išvežiotojas ją neatsakingai vežė, o todėl, kad truputį per didelė ir šiek tiek netelpa į dėžutę.

Picos skonis nuvylė – kažkuris ingredientas, tikriausiai faršas – persūdytas. Aš gamindamas, apskritai druskos niekur nenaudoju, todėl didesnis jos kiekis man labai nepatinka. Taip pat, netinkamai pasirinkti per stambiai susmulkinti prieskoniai, nes vis tekdavo iš burnos rankioti visokius sudžiūvusių žolelių kotelius, ar kažkokius stambius žolelių gabalėlius, na kažką tokio tarsi susmulkintą lauro lapelį. Picos padas kraštuose man taip pat pasirodė kiek per plonas. Tačiau, šį trukumą kompensuoja nepagailėti ingredientai ant jo. Pica soti, labai soti, pirmą kartą po ilgos pertraukos nesugebėjau jos įveikti vienu prisėdimu. O taip buvo jau laaaabai seniai.

Bendras picos vertinimas visai neblogas. Nors prieskoniai ir netinkami, o pica persūdyta, tačiau ingredientų negailima ir todėl ateityje Ardarto picą dar užsisakysiu.

Parašykite komentarą