PIZZART picų menas – Bajorų pica

Šiandien ant mano stalo ragavimui ir įvertinimui atsigulė „PIZZART picų meno” bajorų pica. Kažkada iš PIZZART jau buvau užsakinėjęs picą ir ja tada buvau labai nusivylęs. Pica buvo atšalusi (teko šildyti mikrobangėje) ir buvo labai „meniškai” sulankstyta, žodžiu visiška katastrofa. Senokai tas jau buvo, todėl norėjosi patikrinti kaip yra dabar.

Picerijos pavadinimas įsivaizduojamą kokybės kartelę iškarto kilsteli keliolika padalų aukščiau, nes perskaičius picerijos pavadinimą „PIZZART picų menas”, iš karto kyla mintis, kad atsidaręs picos dėžutę, kažkuria prasme, pamatysi meno kūrinį ir tikiesi, kad tai bus kažkas daugiau nei įprasta pica.

Picą galima užsakyti per lėkštė.lt ir picumenas.lt interneto svetainėje. Skirtingai nuo Pizza double, kaina abiejuose puslapiuose  nesiskiria (7,5€ +1,5€ pristatymas). Tačiau užsakant per lėkštė.lt dar gauni taškų (4% nuo užsakymo sumos) už kuriuos vėliau gali užsisakyti maisto, todėl picą vėl užsakiau per lėkštė.lt

img_20161118_164854_hdr

Mėgstu sočias picas, ir picas su grybais – kaip dzūkas be grybų, ar ne? todėl Bajorų pica, man pasirodė variantas visai tinkamas variantas. Rūkytas kumpis, mėlynasis pelėsinis sūris, marinuoti pievagrybiai, raudonieji svogūnai, sūris ir padažas skambėjo visai skaniai.

Užsakymą atlikau 16:01, o durų skambutis suskambo 16:51, taigi greičiau nei per valandą – puiku. Tačiau atidaręs picos dėžutę, jokio meno nepamačiau. Ingredientai išdėlioti tikrai nesistengiant, picos padas plonas net ir kraštuose. Kočiojant picos tešlą ją reikia pamėti, pasukti… Tai daroma tam, kad picos centre padas būtų plonesnis, kraštuose storesnis. Praėjusį savaitgalį valgytos double picos padas kraštuose buvo ne tik kad storesnis, bet ir užlenktas. Taip pat prie picos nebuvo pridėta padažo.

Kainos ir kokybės santykis šiuo atveju, blogas. Nors picos kaina ir vidutiniška, tačiau, pagal bendrą vaizdą ji yra per didelė. Paguoda ta, kad kitais aspektais prikibti nėra kur – užsakyti galima visais įmanomais būdais (telefonu, internetu), susimokėti taip galima pavedimu arba kortele, todėl grynųjų su savimi turėti nereikės. Pristatymas greitas, gal su tuo susijusi picos kokybė…? Pica šį kartą nebuvo tragiška,  tačiau laimingesniu ją suvalgęs irgi nepasijutau. Daugiau šios picos neužsisakinėsiu, o ir niekam kitam nerekomenduosiu.

O kaip jums ši picerija? esate išbandę?

Parašykite komentarą