Double pizza – PICA DOUBLE SPECIAL

Ilgai galvojau ko čia dar trūksta mano blogui ir va, sugalvojau. Turiu vieną tokią aistrą – aistrą picoms. Kaip ji atsirado? čia jau kita istorija, kurią kada nors tikrai papasakosiu.

Jau du mėnesius maitinuosi pagal kilo.lt mitybos planą. „Lucky day” esu pasirinkęs penktadienius, nes ir darbe įvairios šventės vyksta penktadieniais (kaip antai pyragų diena) ir šiaip po darbo savaitės smagu atsipalaiduoti gavus daug kalorijų, tai ir picos dažniausiai į mano namus atkeliauja penktadieniais.

Savo picų ir picerijų apžvalgas noriu pradėti nuo tokio rimtesnio ir įdomesnio reikalo, nei kokia paprasta pica, tai „Double pizza” kepamos double (dvigubos) picos. Dvigubos, tai čia ne tos kur padas dedamas ant visų ingredientų viršaus. Čia truputį kitaip – apačioje padas, ant jo dedamas sluoksnis mocarelos, tuomet vėl padas, na, o tada jau visi picai priklausantys priedai. Čia, žinoma, skonio reikalas, bet man storos picos yra jėga, aišku, kai padas yra ne batonas.

Taigi apie picą. Picą galima užsakyti per foodout.lt, lėkštė.lt ir pačioje doublepizza.lt interneto svetainėje, taip pat ir telefonu. Man labai svarbu, kad užsakyti galėčiau internetu, nes labai nemėgstu nešiotis grynųjų pinigų, visada stengiuosi mokėti kortele arba pavedimą atlikti internetu. Tačiau doublepizza.lt svetainėje double picos užsakyti nepavyko – pasirenkant bet kurią double picą atsiranda pranešimas, kad jos šiuo metu neturi. Tikiuosi greitu metu pasitaisys, nes jų tinklalapyje picų pasirinkimas didesnis.

PICA DOUBLE SPECIAL

Užsakyta pica į mano namus atkeliavo per 1:18 min. (užsakyta 16:07 gauta 17:25). Kaip penktadienio pavakariui, per ilgas laikas, nes kartą tokiu metu ši picerija picą man pristatė gal per 30 min. Vizualiai pica atrodo gražiai, kraštai šiek tiek apdegę. Ant 42 cm picos pado sudėta: Mocarela sūris, karšto rūkymo šoninė, virtas kumpis, kelmučiai, marinuoti svogūnėliai, vyšniniai pomidorai, o viskas aplaistyta barbekiu padažu, kuris picai suteikia saldumo. Padažas, kuriuo dažniausiai skaninami kepsninėse kepami mėsainiai, visai puikiai tinka ir picai. Pica tikrai skani ir gana soti, nepersivalgydamas iš karto sugebėjau įveikti maždaug 75% jos.

Užsakymas iš Double Pizza
2016.02.26 dienos užsakymas per lėkštė.lt

Kainuoja ši pica, lyginant su kitomis, gan nemažai – užsakant internetu per foodout ir lėkštė – 10,99€, doublepizza.lt – 9,99€ + pristatymo išlaidos. Prisimenu, iš lėkštė.lt pirmą kartą picą double užsiskiau už 8.99€ (pristatymas kainavo 1.45€), tai buvo maždaug šių metų pradžioje, vėliau, kažkur gegužės mėnesį ji jau kainavo 9,99€.

Taigi maždaug kas pusmetį pica brango po vieną eurą. Tačiau tai yra viena skaniausių mano ragaujamų picų su, dažniausiai, greitu pristatymu. Ar verta ji savo kainos? Sakyčiau, kad kainuoja ji per daug. Sūris ir sluoksnis pado nėra vertas tų 2 eurų, kurie skiria ją nuo įprastos picos (įprasta kainuoja 7,99€). 8,99€, kurių buvo prašoma šių metų pradžioje, buvo visai padori kaina (laikant, kad komisinis lėkštė.lt mokestis – 1€). Dabar gi šiek tiek per daug.  Tačiau bent kartą ją tikrai išmėginkite. O jei jau išbandėte, kokie jūsų vertinimai? Taip pat, gal ką parekomenduoti turite?

1 komentaras apie “Double pizza – PICA DOUBLE SPECIAL”

Parašykite komentarą