Islamizacija vyksta, tik ar pastebite?

kaaba

Tikriausiai neatkreipėte dėmesio, bet islamas plinta. Daugiausia jis plinta natūraliu būdu – musulmonai keliauja į kitas šalis, ten apsigyvena. Dabar jis dar plečiasi su pabėgėlių srautu. Bet yra ir dar vienas islamo plitimo būdas, kuris man labai nepatinka. Pateiksiu paprastą to pavyzdį:

Koks nors žavus arabas, siras ar pan. vardu Mohamedas, kokiai nors tautiečiais nusivylusiai Marytei parašo per feisbuką žinutę, o ši apsidžiaugusi užsieniečio dėmesiu jam atrašo. Taip jie bendrauja keletą mėnesių, kol sutaria susitikti kokiame nors turistų pamėgtame pietų kurorte. „-Kodėl gi ne?” pamano Marytė ir jau lekia pirkti bilietų į Kiprą. 

Susitikę jie iš karto vienas kitą įsimyli, nes tas Mohamedas labai fainas, labai geras… po mėnesio jis Marytę į savo gimtą šalį nusiveža, supažindina su savo šeima, dar po kelių mėnesių Marytė pastebi, kad laukiasi, todėl jie susituokia. Žinoma, katalikė Marytė paprašoma priimti islamą, nes kitaip jie negalės susituokti. Kadangi lietuviams religija neaktualus dalykas, Marytė su tuo sutinka, nes jai jokio skirtumo nėra kokį tikėjimą išpažinti, o islamas kažkas naujo, gal ir visai patiks.

Po vestuvių jaunavedžiai grįžta gyventi į Lietuvą. Nes Lietuvoje Marytė jausis geriau, o ir Mohamedui bus visos sąlygos gyventi pilnavertį gyvenimą. Mohamedas yra geras vyras, žmona rūpinasi, įstatymų nepažeidinėja, ir vaikus prižiūri. Praeina keli metai jie susilaukia dar kelių vaikų ir visi jie išpažįsta islamą.

Tokių istorijų Lietuvoje yra ne viena ir, manau, ne tik Lietuvoje. Iš pažiūros atrodo nieko čia blogo, nes gi koks skirtumas ką myli, jei jis geras žmogus, rūpinasi šeima ir t.t. Tačiau, manau, verta atkreipti dėmesį į du dalykus: musulmonas vyras niekada netaps kataliku, o musulmonė moteris už kataliko niekada netekės. Ir vienu ir kitu atveju priežastis aiški ir yra ta pati – vaikai gimtų katalikai ir islamo plitimas sustotų.

Aišku, mums atrodo, nu nafik čia tiems musulmonams reikia, to islamo plitimo. Bet, žinokit, jiems to reikia. Nes musulmonai yra daug kartų pamaldesni, nei mes katalikų ir jau nekalbant apie tuos radikaliuosius, kurie dėl tikėjimo žudyt gali. Musulmonai į islamą žiūri visai kitaip, nei mes katalikybę.

Vienas iš pamaldaus musulmono siekių yra islamo platinimas. Pavyzdžiui Osama Bin Ladenas, turėjo 4 žmonas, nes norėjo, kad jos prigimdytų kuo daugiau vaikų islamui (ne jam, o islamui). Aišku, jis savo vaikais rūpinosi, bet jų daug turėjo, ne todėl, kad tiesiog norėjo turėti didelę šeimą. Ir apskritai, viena Osamos Bin Ladeno svajonė, buvo tokia, kad visas pasaulis išpažintų islamą.

Na, o pikta man todėl, kad lietuvės taip lengvai atsako to kas sava, ir taip lengvai priima tai kas svetima. Pikta, nes nebeliko principų.

0 komentarų apie “Islamizacija vyksta, tik ar pastebite?”

  1. Visos taisyklės turi išimčių. Nežinom, kiek musulmonų vyrų tampa katalikais. Niekas tokių statistikų nepateikia. Tad tvirtai taip teigti – neteisinga. O dėl islamo plitimo – pradėkim nuo savęs, tapkim uoliais katalikais, niekas to nedraudžia. Gal tada ir patys kitaip pradėsim žiūrėt į musulmonus, pavyzdžiui, kaip į žmones, o ne kaip į žvėris, kurie tik ir laukia, kada mus ir visą mūsų turtą pagrobs.

    Atsakyti
    • Taip taisyklės išimčių turi, bet čia nėra prasmės apie tas išimtis kalbėt. Kataliku aš esu, ir musulmonų čia žvėrimis nevadinu. Bet ir nereikia čia būt super tolerastais musulmonų atžvelgiu.

      Atsakyti

Parašykite komentarą