Pirmąjį gyvenime masažą apturėjau „Lotus Thay” masažo salone

"Lotus Thay" masažo salonas

Kai Mantas kraujo centre gavo masažo kuponą, jis baisiai apsidžiaugė, tačiau nė nenumanė, kad jo motera jam neleis būti išmasažuotam (vargšas Mantas), todėl savo masažo kuponą paaukojo kilniais tikslais kolegėms. Dabar suprantu kodėl pas jį hemoglobinas visada toks žemas – pikta motera daug kraujo išsiurbia… Aš, šiuo metu, moteros neturiu, ir niekas man gyvenimo nereguliuoja, todėl apsilankyti savo krauju uždirbtame masaže man niekas nesutrukdė.

Paskambinus į „Lotus Thay” masažo saloną susitarti dėl atvykimo laiko dar išsiaiškinau, kad bus galima pasirinkti galvos, pečių arba nugaros masažą, kurio vertė 18€. Taigi nemokamai „pridavinėt” kraują kraujo centre visai apsimoka, nes su šiuo masažo kuponu dar gavau ir pakvietimą į kiną, kurio vertė 7,5€, jau neskaitant šokolado, pakelio sulčių ir „nemokamos vakarienės” susidedančios iš sausainių ir arbatos.

Nuvykti į masažo saloną pavyko tik iš antro karto. Pirmą kartą susitarus dėl vizito, jo išvakarėse man paskambino administratorė ir pranešė, kad mano meistrė susirgo, o visos kitos atostogauja. Todėl teko derinti kitą laiką ir masažas buvo nukeltas daugiau nei mėnesiui (tikriausiai, labai populiarus masažo salonas, jei tokios eilės…).

Atvykus mane pasitiko simpatiška administratorė ir iš karto pasiūlė apsiauti šlepetes ir palydėjo iki kambario, kuriame turėjau būti masažuojamas. Kambaryje, kaip ir visame masažo salone groja raminanti muzika, kuri sukuria jaukią nuotaiką.

Nors, lyg ir turėjau pasirinkti kokio masažo norėsiu, tačiau man to daryti neprireikė, nes mano mintys buvo perskaitytos ir gavau nugaros masažą, kurio ir taip būčiau paprašęs. Apie patį masažą daug nepasakosiu, nes nu ką čia pasakot, reikia išbandyt ir pačiam pajaust, bet jis visai patiko. Žinoma, jei reikėtų jį pirkti, tai matyt, susilaikyčiau, nes aš kaip vaikinas, tai galiu išgyvent ir be masažo salonų. Išėjęs kaip ant sparnų neskraidžiau ir nesijaučiau kažkoks labai atsipalaidavęs. Jei būčiau nuėjęs po sunkios treniruotės, su skaudančia nugara ar pan., galbūt, jausčiausi kitaip, bet dabar, tai nieko ypatingo. Žodžiu, mano kūnas nori aštresnių pojūčių.

Parašykite komentarą