Blogerių savireklamos savaitė

Wordpress-start-image

Rokiškis Rabinovičius paskelbė blogerių savireklamos savaitę. Tai kadangi jau ir aš save blogeriu pradedu laikyt, tai ir aš prie šios akcijos-atrakcijos prisidedu. Todėl skelbiu 12 skaitomiausių blogų iš savo RSS sąrašo:

  1. Vaistininko užrašai. Apie vaistus, apie vaistininkų darbo užkulisius… Blogą rašo savo darbą mylintis, vaistininkas.
  2. Juozapas Žygas. Vienas geriausių, o gal ir pats geriausias keliautojų blogų. Paskaičius įrašus ir man kyla minčių apie tokias keliones, bet…
  3. Radiocool.lt. Neįsivaizduoju ką reiškia šis pavadinimas. Seniai skaitau šį blogą, anksčiau autorius jam sikirdavo daugiau dėmesio, tačiau dabar blogas tik egzistuoja, kars nuo karto kokią naujieną į viešumą paleisdamas.
  4. Mantas Malcius ir kaimo grandinė. Šie du blogai rašomi to paties autoriaus Manto. Pirmąjį blogą Mantas apleidęs ir jame rašo tik apie kraujo donorystes, tai jį skaitau praktiškai tik dėl to, kad ten ir apie mane rašo.
  5. Kometa atskrieja. Kulinarinis blogas, nors jau ir nebeveikiantis, tačiau labai labai šiltas ir labai labai jaukus. Autorė Agnė nuostabiai jį rašė, kol galiausiai išėjo atostogų. Labai tikiuosi, kad jis kada nors atgims. O jūs visi perskaitykit jį visą nuo pirmo iki paskutinio įrašo.
  6. Vyro stilius. Kiekvienam bachūrui reikia jį prenumeruoti ir net nereikia čia aiškinti kodėl.
  7. Buržujaus rašinėliai. Jau pakankamai išgarsėjusio Mykolo Plesko blogas.
  8. Rokiškis Rabinovičius.
  9. Skirmantas Tumelis. Šiaip kartais įdomu pasiskaityt būna, tik vis neišsiaiškinu ką pas Skirmantą tie KPŠ’ai reiškia.
  10. Konstanta42. Rimtas astronomijos naujienų blogas.
  11. Buvau kine. Kino filmų aprašymai ir šiaip naujienos. Kartais pritrūksta kantrybės viską perskaityt, bet vistiek prenumeruoju.
  12. Pamiršta.lt. Ekskursijos po apleistus ir pamirštus pastatus. Dažnai autoriai palaipioja ir pastatų stogais, fotografuoja ir įdeda gražių nuotraukų.

0 komentarų apie “Blogerių savireklamos savaitė”

Parašykite komentarą