Samsung Dive – Saugiai valdykite savo prietaisus

Šiandien išbandžiau Samsung programą „Dive”, kuri leidžia sekti ir valdyti telefoną nuotoliniu būdu. Pirmiausia reikia susikurti account’ą Samsung puslapyje (jei dar neturite), o tada galima keliauti į Samsung Dive puslapį. Programos į telefoną įdiegti nereikia, ji jame jau yra.

Taigi prisijungus prie Samsung Dive puslapio reikia įvesti savo telefono numerį ir darbas – jūsų telefoną bus galima sekti ir valdyti.  Tiesa, tą bus galima padaryti tik tuomet, jei telefone bus įjungtas internetas. Taigi jei priklausote žmonių rizikos grupei, kuri dažnai pameta telefonus, geriau jau pasirūpinti nemokamu mobiliojo interneto paketu ir internetą telefone visada laikyti įjungtą : )

Svarbiausia ir naudingiausia funkcija, tai galimybė sekti telefono aparatą, jeigu jį pametėte arba jį pavogė. Tą galima daryti pasirinkus „Track My Mobile”. Čia galima sužinoti dabartinę pamesto telefono vietą arba galima sekti jo judėjimą 12 valandų, 15 minučių intervalais.

Jeigu telefoną palikote darbe ir tą prisiminėte tik grįžę į namus, arba telefoną pametėte ir tikite, kad jį surado geri žmonės, jį galite užrakinti. „Lock My Mobile” skiltyje galima nustatyti 4 skaitmenų PIN kodą, kurį įvedus bus galima naudotis telefonu. Taip pat yra galimybė nustatyti tekstą, kuris visą laiką bus rodomas telefono ekrane, bei leisti paskambinti vienu numeriu (pvz.: galima įvesti savo kito telefono numerį).

Jeigu telefoną pametėte kažkur namuose, galite jums padės skiltis „Ring My Mobile”. Į jūsų telefoną bus atliktas skambutis, kuris skambės didžiausiu garsumu 1 minutę, nepaisant mobiliojo telefono garso ar vibracijos nustatymų.

Kad nepraleistumėte svarbių skambučių ar SMS žinučių, skiltyje „Call/Message Forwarding” galite pasirinkti numerį, į kurį nukreipsite skambučius ir į kurį SMS žinutes (atskirai kiekvienas numeris).

Taip yra galimybė kompiuteryje išvysti paskutinių priimtų/atliktų skambučių sąrašą, bei telefonui atlikti „Hard reset”. Palikta galimybė ir atrakinti telefono ekraną, tik nesugalvoju kam ji gali būti naudinga.

Parašykite komentarą