Mano įspūdžiai naudojantis Samsung Galaxy S2

Detalus telefono aparato funkcijų sąrašas yra pateikiamas gsmarena.com. Šiandien, puslapis techradar.com, jį išrinko kaip geriausią parduodamą telefoną. Na, o aš taip pat trumpai pateiksiu savo subjektyvią nuomonę apie jį.

Kas yra dėžutėje: 

Nusipirkus Samsung Galaxy S2 gaunate tai kas matosi nuotraukoje + ausinės.

Korpusas:

Telefono apatinėje dalyje yra micro USB jungtis ir mikrofonas. Pasirodė šiek tiek keista, bet micro USB lizdas neuždengiamas jokiu dangteliu. Kol kas dulkių jame neprisirinko, bet vėliau visko gali būt… : )

Telefonas turi tris fizinius mygtukus. Dešinėje pusėje – įjungimo/išjungimo, kairėje – garso reguliavimo, bei meniu mygtukas ekrano apačioje.

Viršuje 3,5mm ausinių jungtis.

Naršyklė:

Didelis telefono ekranas leidžia puslapius naršyti labai patogiai. Naršyklė veikia sparčiai, puslapiai vartomi greitai. Artinti/tolinti vaizdą galima du pirštus įrėmus į ekraną ir vartant telefoną arba ekrano paviršiumi slenkant du pirštus artyn/tolyn vienas kito.  Patiko dar ir tai, kad pavyko internete peržiūrėti „Tv3Play” įrašus. Naršyklė atlieka visas svarbiausias funkcijas. Priekaištų jai kaip ir neturiu, kol kas ji manęs nenuvylė.

Kamera:

Aparatas turi 8.0 Megapikselio kamerą, kuri gali filmuoti 1080p raiška. Vieną video pavyzdį galite pamatyti čia:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=C__EaOZDUIM&w=450&h=280]

Šis įrašas filmuotas ne didžiausia raiška (720p) . Filmavimo kokybė yra tikrai gera. Na, o nuotraukas galite įvertinti patys:

[nggallery id=18]

Vaizdo kameroje dar patiko tai, kad galima ekrane pirštu durti į norimą objektą, ir toje vietoje bus sufokusuotas vaizdas.

Ekranas:

Didelis 10,8 cm įstrižainės 480 x 800 raiškos Super AMOLED plius ekranas atrodo įspūdingai. Jame patogu ir internetą naršyti ir filmus žiūrėti. Telefoną laikant horizontaliai, praktiškai net nereikia naudoti vaizdo didinimo – puslapyje tekstas aiškiai matosi.

Rašymas:

Didelio ekrano dėka, telefoną laikant vienoje rankoje vertikaliai, SMS rašyti nėra patogu, man jis vis slysta iš rankos. Galima rinktis Qwerty, tradicine skaičių su raidėmis klaviatūrą, bei dviejų tipų rašymų ranka langelius.

Patogiausia telefonu rašyti jį laikant vertikaliai – mygtukai dideli ir pataikyti į juose yra gan lengva. Net ir telefoną laikant horizontaliai ir pasirinkus Qwerty klaviatūra, rašyti yra gan nesunku.

Bendrai:

Samsung Galaxy S 2  man patiko, nes veikia greitai ir sklandžiai. Nešiodamasis jį kišenėje turi ne tik telefoną, bet ir 1080p kamerą, geros kokybės muzikos  grotuvą, filmų leistuvą… Taip pat juo labai patogu naršyti internetą, bei rašyti elektroninius laiškus.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3Wykia1Rc8k&w=450&h=259]

0 komentarų apie “Mano įspūdžiai naudojantis Samsung Galaxy S2”

    • Na, visų pirma jį galima pagooglinus rast ir už mažesnę kainą… Ar vertas 1500 Lt? nežinau, nes reikėtų lygint su kitų gamintojų analogais. Bet galiu pasakyt tiek, kad savo išleistų pinigų nesigailiu 🙂

      Atsakyti

Parašykite komentarą