VR pramogos ir puodeliai

Pernai gimimo dienos proga Indrutė man padovanojo apsilankymą VR kambaryje. Bet kaip dažnai būna su tais pramogų kuponais, vis atidėlioji atidėlioji jų panaudojimą… Tai ir šį panaudojau likus savaitei iki jo galiojimo pabaigos.

Na, bet patiko ši pramoga, net labai. Atėjus į VR kambarį norėjau išbandyt žaidimus, kuriuose daugiau judėt reikia – tai šaudžiau ten visaip, boksą žaidžiau. Įdomiausia tai, kad žaisdamas boksą prieš virtualų priešininką, traumelę gavau 😀 tiek stipriai įsijaučiau ir rankomis mosikavau, kad net suskaudo petį 😀 Nu bet čia įsisenėjęs reikalas, kuris vis karts nuo karto apie save primena, o aš vis atidėlioju apsilankymą pas gydytoją dėl šios problemos.

Bet labiausiai patiko žaidimas, kurio pradžioje vengiau, nes atrodė, kad bus nuobodžiausias – lenktynės. Tiksliau ne lenktynės, bet pravažiavimas vienam su mašina lenktynių trasa. Nu tikrai smagu buvo. Jeigu kada turėsiu didesnį „darbo kambarį”, tai visai norėčiau pasistatyti jame kėdę su vairu ir VR akiniais.

Šį savaitgalį vyksta paskutinė šiais metais mugė – tautų mugė. Paskutiniu metu tokių masinių renginių labai vengiu, nes didelė žmonių gausa labai nuvargina. Bet šiaip savaitgaliui su Indrute didesnių planų neturėjome, todėl pasivaikščiodami praėjome ir pro ją.

Beeinant vėl akys užkliuvo už vieno keramikos darbų prekystalio. Kai prieš keletą mėnesių vyko kažkokia mugė, mes prie to prekystalio buvome sustoję ir ilgai svarstamė ar pirkti puodelius ar ne. Tą kart nusprendėme, kad puodeliai gražūs, bet brangūs ir nepirkome. Dabar gi vėl pradėjome galvoti, kad mes jų labai norime. Tai pasižiūrėjome, pavaikščiojome po mugę, grįžome ir nusipirkome po vieną.

Nu faini puodukai, labai patiko, ne šiaip kažkokie bedvasiai, o tokie rankų darbo įdomesni.

1 komentaras apie “VR pramogos ir puodeliai”

  1. Puikus pirkinys ! labai mieli, net skaniau arbatą ar kavą gerti. 😍 tuoj įsigeisim lėkščių, dubenėlių !

    Atsakyti

Parašykite komentarą