Kol kas gym’as patinka

Taigi, vakar vėl sportavau SkyGym, jau trečią kartą. Iki šiol viskas einasi gana sklandžiai.

Vakar buvo „kojų diena”, ir visus reikalingus treniruoklius kojoms radau. Be to, žmonių buvo nedaug, tad nereikėjo gaišti laiko eilėse. Tiesą sakant, antrame aukšte beveik visą laiką buvau vienas! Tik pačioje treniruotės pabaigoje prisijungė dar vienas vaikinas. Kažkada Indrutei sakiau, kad svajonė būtų nueiti į sporto klubą, ir ten visą treniruotę praleisti vienam 😀

Prisiminiau, kaip pirmą kartą atėjau apsižiūrėti klubo, kokie ten treniruokliai ir panašiai. Administratorė tada gyrėsi, kad jie „… geri, lietuviški”. Na, kaip čia pasakius… Gal ir geri, bet ne tokie patogūs kaip, pavyzdžiui, „LifeFitness”. Bet čia smulkmena. Kitas dalykas – ne visada aišku, kokį svorį keli, nes ant svarmenų užrašytas ne svoris, o eilės numeris. Nusprendžiau, kad vienas svarmuo turėtų sverti apie 5 kg, ir pagal tai susižymėjau savo „Gym Workout” programėlėje.

Dar vienas pastebėjimas – rūbinėje žmonės sveikinasi! Ankstesniuose sporto klubuose to neteko matyti. O klubo savininkas (tas pats, su kuriuo pasirašinėjau sutartį) pasisveikindamas ar atsisveikindamas dar ir ranką paspaudžia. Taigi, atmosfera čia tikrai draugiškesnė.

Tai kol kas įspūdžiai teigiami.

2 komentarai apie “Kol kas gym’as patinka”

Parašykite komentarą