Pirmas apsilankymas SkyGym’e

Žodžiu, užvakar pagaliau vėl pradėjau sportuot! Ir pirmas kartas buvo… kaip čia pasakius… įdomus.

Mantas, pamatęs mano įrašą apie sporto planus, irgi užsimanė prisijungti. Tik sakė, gal nuo kito mėnesio vidurio. Bet būdamas smalsiu žmogumi – ėmė ir iš Rekvizitai.lt iškapstė, kad ta sporto salė bankrutuojanti! Šiek tiek suabejojau, ar verta ten eiti, bet kadangi kitų variantų nelabai buvo, o sportuot norėjau, tai nusprendžiau vis tiek pabandyti. Gal ten dar ne viskas taip blogai, gal dar kurį laiką veiks.

Nuėjau ten, pasitiko mane toks pasportavęs darbuotojas, pasirašiau sutartį, ir kai jau ruošiausi atsiskaityti kortele, darbuotojas pareiškia: „Grynais tik, kortelių nepriimam.” O gal galima pavedimu? „Na, jei turi SEB, tai gal ir pavyks, nes mūsų sąskaita belgiška, ne iš visų bankų mokėjimus pavyksta gauti.” Tuo metu galvoju: „Kas čia per keistenybės? Bankrutuojanti įmonė su belgiška sąskaita? Gal čia kokia pinigų plovimo schema?” Bet nusprendžiau per daug nesukti galvos ir tiesiog pažadėjau atsiskaityti kitą kartą.

Pati treniruotė buvo gera. Radau visus reikiamus treniruoklius, eilių nebuvo, tai bent jau dėl to negaliu skųstis. Treniruokliai apsitrynę, paplyšę, bet naudotis galima. Tai per daug skųstis negaliu.

Dabar belieka stebėti ir tikėtis, kad klubas neužsidarys, nepasibaigus mano sutarties laikotarpiui 😀

Parašykite komentarą