Aplankytos Širvintos ir naujas hobis

Praėjo nemažai laiko po paskutinio miestelio lankymo… buvo visokių reikalų, kitokių veiklų, tai kažkaip ir užsitęsė šitas reikalas. Nu bet va, pavažiavom 40 km nuo Vilniaus ir privažiavom Širvintas.

Nedidelis tas miestukas Širvintos, o ir pamatyt jose neperdaug ką radom. Bet sutvarkytas toks, prižiūrimas. Patiko tas tvenkinys centre ir restoranas „Alkanas briedis”. Naujas modernus pastatas, ir viduje viskas labai modernu, malonus personalas… na, ir kainos tokios visai Vilnietiškos. Sakyčiau kokiam Grill London, Vilniuje net ir pigiau galėtum pavalgyt. Nu bet kitą vertus, kai viskas faina, tai ir kiek didesnė kaina netrukdo.

Dar bažnyčioje įdomų kunigą sutikom. Papasakojo įdomių dalykų, o ir bendrų pažįstamų suradom. Pasirodo jis, žino mano studijų laikų, buvusio kambarioko brolį 🙂

Naujas hobis

Indrutė jau kuris laikas turi įsidiegusi į telefoną „Merlin Bird ID”. Čia tokia programėlė, kuri atpažįsta paukščių čiulbėjimus. Tai ji jau kuris laikas vis paleidžia ją ir pasižiūri kokie paukščiau aplink čiulba.

Dabar ir man kažkaip kilo noras tuos paukščius „kolekcionuot” 🙂 vakar vakare įsidiegiau, tai per šiandien, neišeidamas iš buto surinkau tris. Bus įdomu parinkti daugiau į kolekciją 🙂

2 komentarai apie “Aplankytos Širvintos ir naujas hobis”

  1. Kaip tokiam miestukui, pasakyčiau, kad nemažai radom ką pamatyti ! Fontanai, skulptūrėlės…

    Atsakyti

Parašykite komentarą