VOW Health nebetirs kraujo

Šiandien ryte gavau laišką iš VOW Health, kuris mane tikrai nuliūdino. Nuo liepos 15 dienos jie nebeteiks kraujo tyrimų paslaugų. Gaila, nes buvau labai patenkintas šia paslauga.

Registruotis pas šeimos gydytoją, nueiti į polikliniką, laukti eilėse – tikras vargas. O su VOW Health viskas buvo paprasta ir patogu: gauni kvietimą į laboratoriją, užsuki pakeliui į darbą, o vakare jau turi rezultatus ir gydytojo komentarą. Porą metų naudojausi šia paslauga ir buvau labai patenkintas.

Iš laiško supratau, kad VOW Health neužsidaro, o tiesiog keičia savo veiklos kryptį ir planuoja kurti naujas paslaugas. Tai šiek tiek nuramina, bet vis tiek gaila, kad atsisako tokios puikios idėjos. Bent jau žada, kad jų tinklalapis su tyrimų rezultatais išliks (bent jau kurį laiką), bet vis tiek teks galvoti, kaip tuos duomenis perkelti kitur.

Ir tai ne pirmas kartas, kai susiduriu su tokia situacija. Prieš kelis metus buvau atradęs puikų tinklalapį, skirtą būsto nuomotojams ir nuomininkams. Jis palengvino bendravimą, sąskaitų apmokėjimą ir kitus nuomos reikalus. Dabar, kai nusprendžiau išnuomoti savo butą, norėjau jį susirasti, bet niekur neradau.

Po ilgų paieškų Gmail laiškuose pavyko atkapstyti tinklalapio pavadinimą. Deja, svetainė jau ištrinta. O juk tai buvo toks patogus įrankis! Atrodo, kartais verslininkams pritrūksta idėjų, kaip išlaikyti ir plėtoti sėkmingą verslą.

Gaila, kai geros idėjos ir paslaugos dingsta. Belieka tikėtis, kad ateityje atsiras alternatyvų.

1 komentaras apie “VOW Health nebetirs kraujo”

Parašykite komentarą